![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
wspaniałe spotkanie! dziękuję bardzo!
a Blondyna mimo widocznego zmęczenia to juz po 1.5h biegła na kolejny spacer. pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
My rówinież bardzo miło spędziliśmy czas. Powinniśmy to powtórzyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
A fotki kiedy beda....
![]()
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Fotki już są jeszcze nie wszystkiehttp://jadiel.zperonowki.pl/v/spotkania/wojkowice/
do jutra powinien być komplet Powtórka jak najbardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
oczywiście, powtórka jak najbardziej! tylko kiedy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
margo, ssmoku, chcialam zajrzec do waszych opisów miotu J, bo ciekawi mnie co pisałyście o Jadiel, ale nie wiem jak tu na wolfdogu szukać. znaczy wiem, ale ...nie wiem. i pytanie: margo, gdybyś miała określić jadiel jednym zdaniem, to co by to było? maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Maria zastanawiam sie czy czasem nie wziełaś Envy za Jadiel bo ona w cale nie jest taka duża
![]() A Envy bardzo mi się spodobał że nie mogłam się oprzeć robić mu zdjęć no i wyszło że ma więcej fotek od Jadiel ![]() więc galeria powinna się nazywać Envi na spacerze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. mam jeszcze sporo fotek z żarciem tylko że mam problem z ich wysłaniem jeżeli jesteś zainteresowana to będziemy kombinować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
jak gdzies beda, podasz, ja trafie. maria i wufi |
||
![]() |
![]() |