![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja karmię moje psiaki karma ze śledziami
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Za to cala banda szaleje na punkcie krewetek - pieczonych lub grilowanych. Ostatnio nakupilam ich tyle, ze w kolejce ludzie szeptali, ze pewnie mamy jakis bar.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
tzn. karma dla psów ma w składzie śledzie i cuchnie rybami
![]()
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Niedawno dowiedzialam się od pewnego specjalisty od duzych ssakow, że wilki, które instynktownie czują jakie pozywienie im najbardziej sluzy, po upolowaniu zwierzyny mięsnie gładkie ofiary (które ludzie uważają za największy przysmak i za ktore najwiecej są skłonni zapłacić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A zeby nie bylo krwawo - najwieksza frajde maja z kopytami. Przy cieciu koz jest prawdziwa impreza. A zadne zwierzatko na tym nie cierpi, bo i wilk syty i koza cala.... ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
ale skąd Wy bierzecie takie rarytasy??
![]() dla fretek próbowałam kupić koninę - nigdzie, w mięsnych patrzyli na mnie jak na końskiego oprawcę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
akurat jeszcze nie ma wilczaka, a moj golden-wilczak uwielbia ostatnio dosyc ciekawy przysmak, mianowicie wolowe wedzone penisy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() Wychodząc ze sklepu z tymi smakołykami dla burego, miałam ochotę na szatański pomysł aby pozaczepiać przechodzących panów z pytaniem czy wiedzą co to jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
Mnie wczoraj Varg zaskoczył bardzo, bo z chęcią zaczął wyjadać z gołąbków kapustę, której osobiście bardzo nie lubię
![]() Z kolei facet oczywiście najchętniej by jadł surowe, ale nie może. Ścinki wołowe-super. Serduszka-...ujdzie. Ale sucha karma-absolutnie nie! Tak bardzo mu nie smakuje....., ale musi ją jeść i je ![]() Ach, zapomniałabym- Varg uwielbia masło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ereshka to amatorka agrestu, zjada go prosto z krzaka pomimo tego że kłuje w nos. Max natomiast zaskoczył mnie bardzo żebraniną o czereśnie, które oczywiście zjadał z pestkami. Mój mix Raueczka uwielbia orzechy laskowe, które potrafi fajnie wyłuskiwać z łupinek. Poza tym Ereshka uwielbia kury... sąsiada. Ale jak sobie przypomnę Późną w zeszłym roku i jej umiejętność kradzenia kawałka kury z kojca gdzie były zamknięte psy z Boltonem na czele to co tam elektryczny pastuch, czy zamknięty kurnik sąsiada, pestka
![]()
![]() |
#14 |
love and terror
|
![]()
Garuda kocha sos czosnkowy by Gia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Distinguished Member
|
![]()
Tinka lubi WSZYSTKO, nawet rzodkiewki jej się zdarzało jeść i grzybki w occie! Grymasi wyłącznie przy alkoholu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|