![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
View Poll Results: Ktory wzor wybierasz? | |||
nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 11.67% |
nr 2 |
11 | 18.33% |
nr 3 |
7 | 11.67% |
nr 4 |
1 | 1.67% |
nr 5 |
6 | 10.00% |
nr 6 |
0 | 0% |
nr 7 |
0 | 0% |
nr 8 |
1 | 1.67% |
nr 9 |
2 | 3.33% |
nr 10 |
25 | 41.67% |
Voters: 60. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dowiedzialam sie, ze burze mozgow, co do mozliwosci powstania koszulki pierwotnie zaprojektowanej przez wrath (powyzej) prowadzi ania. no to wrzucam moje dwa pomysly na to, zeby cena z duzym nadrukiem byla w kosztach ponizej 60-90zl, co jak sie dowiedzialam, byloby nieuchronne przy dotychczasowej technologii.
1. (nie znam dokladnie techniki produkcji, ale cos takiego jest mozliwe, wiem, bo robil to znajomy) robi sie wydruk dowolnej, potrzebnej wielkosci tego, co ma byc na koszulce, kupuje sie czarna koszulke i wykonany wydruk wprasowuje sie. ania, czy mozesz sprawzic, czy cos takiego jest mozliwe i w jakich kosztach? 2. w fabrykach, gdzie pleciona jest bawelna, pewnie mozna zrobic dowolny przeplot. mozna? maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
[quote=maria_i_wilk;97570]
1. (nie znam dokladnie techniki produkcji, ale cos takiego jest mozliwe, wiem, bo robil to znajomy) robi sie wydruk dowolnej, potrzebnej wielkosci tego, co ma byc na koszulce, kupuje sie czarna koszulke i wykonany wydruk wprasowuje sie. ania, czy mozesz sprawzic, czy cos takiego jest mozliwe i w jakich kosztach? Tzn. mozna kupic papier, zrobic wydruk i wprasowac, ale... dostepny tani papier jest bialy, a wzor na czarna koszulke tez bialy. Nie wiem jak jest z kolorowymi papierami, ale podejrzewam, ze sa drogie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|