|
|
|
|
#1 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Szczury w mojej wersji
Myślimy nad tym, żeby klatka szczurów stanęła na ewentualnej antresoli, ale mamy zamiar socjalizować psa od małego z ogoniastymi. Uważam, że jest duża szansa powodzenia |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Shaluka powoli cierpliwość nam się kończy... ja mam już dość porozrzucanych cudzych rzeczy
Nie było sensu ulepszać i remontować mieszkania dla kogoś, ktoś nie będzie szanował |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Czyżby zmiana tematu na 'Nie chcemy współlokatorów?'
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
K-Lee Family
|
no prawie
wtedy psiu będzie miał własny bezpieczny pokój |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Drogie Młode Koleżanki,
mam wielką prywatna prośbę abyście nie zamieniały wolfdoga w miejsce gdzie wilczak jest tylko w tytule. Myślę, że nie tylko mnie ale i wiele innych osób mało interesują wasze problemy damsko-męskie, czy niepożądanych współlokatorów. Na tym forum chcę się dowiadywać czegoś o rasie, problemach z jakimi borykają się inni w codziennych relacjach z psem, nowych psich figlach i ich sukcesach na wystawach czy w szkoleniu. Jakiś czas temu przestałam wchodzić na "peronówkę", bo ją okupowałyście, czy teraz przerzuciłyście się na wolfdoga? Szkoda, bo będzie to kolejne forum na które nie będzie się dało wejść Pozdrawiam Anka |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Jako nowa użytkowniczka i jednocześnie [mam nadzieję] przyszła właścicielka wilczaka, a w tym także admin forum internetowego o szczurach chcę powiedzieć, że to forum jest uporządkowane. Nie przesadzajmy - są tematy luźniejsze i te bardziej konkretne. Nie każdy temat da się włożyć w ciasne ramy i ciąć bezlitośnie wszystko, co jego nie dotyczy.
W moim przypadku przeanalizowanie sytuacji pod kątem posiadanych gryzoni czy warunków mieszkaniowych bardzo rzutuje na czas, kiedy realnie będę mogła pozwolić sobie na psa. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Droga Anielico, czymś innym są luźne i zabawne komentarze (jak najbardziej wskazane
I na koniec jeszcze jedna uwaga, uważam że to forum jest uporządkowane, z ogromną ilością informacji i możliwością uzyskania cennych rad i wskazówek od kompetentnych ludzi, mających ogromne doświadczenie i życiowe i dotyczące wilczaków, od których można się naprawdę bardzo wiele nauczyć. A to co sobie w tym forum bardzo cenię to profesjonalizm i dlatego nie chciałabym z niego rezygnować. |
|
|
|
![]() |
|
|