![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich!!!!
Wystawa pierwsza klasa choć sędziowanie ekspresowe ![]() Baldur świetny i wcale nie taki nieśmiały jak Mistrali opisywała :P Preścik jak na tak małego szczyla super się zachował, więc jestem mega mega dumna z niej i z początkującego handlera - Marchenckiego ![]() Bies - na żywo... jeszcze piękniejszy niż na fotkach, no mowę mi odebrało ![]() ![]() Scylla wymiotła w klasie młodzieży i na BIS Junior 4 lokata ![]() Kalinka jak to Kalinka, zawsze sama w klasie, więc nic specjalnego ![]() ![]() Uni i Chantka jak zawsze wymiotły konkurencję, czyli nie pozostały dłużne Lu!!! Siostry C Srdcervac - gratulacje!!!!! wszystkie jesteście boskie, a Sexi po prostu cudo, tak się Preścikowi dawać zagryzać ![]() W konsekwencji kalinka nie zjadła żadnej suczki, baa... nawet się wąchała i jakby trochę bawiła z towarzystwem - tylko początki były trudne ![]() Więc jeszcze raz. GRATULACJE!!!!!! Warto było jechać na wystawę, żeby Was wszystkich spotkać i poznać tych "nowych"!!! ![]() Nota bene, sędzia ekspresowy, ale całkiem sympatyczny - dowiedziałam się, że suka wygląda jak szczeniak i jest prawdziwym psem pracującym - w to mi graj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Spiderwolf
|
![]()
Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
K-Lee Family
|
![]()
Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jest Bardzo, Bardzo dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!!!
![]()
![]() |
#126 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ze niby zielona???
![]() A tu ewenement - ruchoma siersc, no no no... ![]() Faktycznie bylo wesolo ![]() Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim, ale przede wszystkim naszej "malej" Scylli ![]() ![]() Rodzina przede wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Spiderwolf
|
![]()
Dziewczyny ,dziękuję!Mnie najbardziej cieszy że poprawiłyśmy bieganie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
Padam na twarz, niewiele napisze, bo już majaczę
![]() ![]() ![]() GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH!!!! Scylka szybko się zmyła, a chciałam pogratulować, więc czynię to teraz. Baldurek jest przekochany, wszyscy go macali, miziali i niuniali ![]() Focie z socjalu wrzucę niebawem w temacie galicyjskich ![]() Ps. Graba..... nie wybaczę ![]() ![]()
Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych. ![]() Last edited by Z LASÓW LOTHLORIEN; 21-03-2011 at 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
VIP Member
|
![]()
Składamy gratulacje, widzę, że wesoło rozpoczęty sezon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki wszystkim za miły dzień. Bies to w końcu bies
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Junior Member
|
![]()
Gratuluję wszystkim i dziękuje za gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 21-03-2011 at 02:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Senior Member
|
![]()
Czy można prosić o szczegółowe wyniki
![]() No i gratki dla wszystkich !!!!!!!!!
![]() |
#133 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No, na prawdę wielkie gratulacje dla Baldurka!
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Junior Member
|
![]()
Z zaspania zapomniałem wczoraj napisać najważniejsze. Gratulacje dla zwycięzców, szczególne dla Baldura!!!
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Junior Member
|
![]()
My również wszystkim gratulujemy i bardzo serdecznie podzrawiamy. Cieszymy się, że mogliśmy Was poznać. Dla Larsa i dla mnie był to niesamowity socjal (ciekawe dla kogo większy
![]() Najbardziej jesteśmy zadowoleni ze spotkania z mamusią bo to dla niej tam przyjechaliśmy, tak samo jak ona dla nas tylko że Uni nie marnuje czasu i doskonale umiała powiązać przyjemne z pożytecznym ![]() Jeszcze raz gratulujemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Member
|
![]()
Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej
![]() ![]() Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie. Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
To może Nowy Dwór za 3 tygodnie, będziemy razem z Biesem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Senior Member
|
![]()
Mnie nie pytaj, sam nie wiem
![]() ![]() A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
Baldur po wystawie zrobił się taki pewny siebie (to chyba przez ten pucharek
![]() ![]() ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 21-03-2011 at 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|