![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Jeżeli chodzi o wystawę; tu również dało się odczuć wpływ niefajnej pogody; błoto wokół ringów, mokro, co przy panującej (niestety) ciasnocie było dosyć uciążliwe. Byłam trochę zresztą zaskoczona tą ciasnotą. Sądziłam, że na wolnej przestrzeni uda się zapewnić więcej miejsca przy ringach. W Bytomiu był np. luksus pod tym względem.
Może także pogoda miała przynajmniej częściowy wpływ na to, że bardzo wiele psów nie dojechało na wystawę; nie było Shaluki, nie było Margo, Grejs i Imbus zostali na Jurze, zatem stawki były (z wyjątkiem otwartej psów) niewielkie. O wynikach nie chcę pisać za bardzo, bo boję się namieszać ![]() ![]() ![]() Hitt spod Dumbiera był chyba na trzecim, wyprzedził go Ilmarinen Girios Dvasia. Bardzo przepraszam z góry, jeżeli coś namieszałam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Nie wiadomo w takim razie komu gratulować
![]() Grin, a znasz może jakieś wyniki z suk? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
najłatwiej byłoby gdyby Anetka nie milczała
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
raaaany, szaleją
![]() ![]() A ktoś wie, jak nasza siostrzyczka?? Bo mocno trzymałam kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
mam wyniki
![]() PSY: Szczeniaki 50.Gisotsu Crying Wolf BRAK 51. Łowca z Peronówki NSZWR I WYBITNIE OBIECUJĄCA Otwarta 52. Czambor z Vlciho dubu DOSKONAŁA 53. Foras z Peronówki DOSKONAŁA 54. Hitt z pod Dumbiera DOSKONAŁA III 55. Idun Imbus z Peronówki BRAK 56. Ilmarinen Girios dvasia DOSKONAŁA II RES CACIB 57. Jotun z Peronówki DOSKONAŁA IV 58. Veron z Molu ES DOSKONAŁA I CWC CACIB NPWR BOB Championów 59.Eligo z Peronówki BRAK Weteran 60. Iran Zemplinska oblast BRAK SUKI: Młodzież 61. Blitz Galicyjski Wilk BRAK 62. Kala Radov dvor BRAK 63. Kanti Radov dvor DOSKONAŁA II 64. Lorelei z Peronówki DOSKONAŁA I ZWMŁ NJWR 65. Tasja Eden severu BRAK Pośrednia 66. Enfys Braterstwo wilczaków DOSKONAŁA I 67. Kokb'ael Tajga z Peronówki DOSKONAŁA II Otwarta 68. Dasa Chlumecke podzamci DOSKONAŁA II 69. Gwaihir z Peronówki BRAK 70. Ishtar z Peronówki BRAK 71. Jadiel z Peronówki DOSKONAŁA CWC NSWR CACIB 72. Juvart z Peronówki BRAK Gratulacje za debiut Lorki!!!!! ![]() Last edited by Gia; 28-06-2009 at 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ojoj, takie znakomitości w stawce psów
![]() ![]() Gratulacje i cioraki dla Ilmuśki i oczywiście dla Łowcy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
No i mamy wyniki.
![]() Jeszcze może dwa słowa naszych wrażen na temat pana sędziego z Białorusi, bo zdaje się, że on był zagadką nawet dla stałych bywalców wystaw. ![]() W sumie sprawia wrażenie bardzo sympatycznego, nie szczędzi uwag, ale robi to w żartobliwy, miły sposób. Przykłada sporą wagę nie tylko do samego psa, ale także do jego wystawowego przygotowania i samego sposobu wystawiana. Słyszałam i widziałam, jak pogroził palcem właścicielom dwu borderów wystawianych przed wilczakami, że do wystawy psom trzeba wyczyścić zęby. ![]() Poza tym przykłada dużą wagę do ruchu a także do charakteru psa. Takie są nasze obserwacje. Nie wiem, czy pokrywają się z innymi. ![]() Przy okazji; gratulujemy Lorelei bardzo udanego pierwszego swojego wystawowego występu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|