![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jako ze Ewa ma jakies zawirowania z internetem ja pozwole sobie wrzucic wiadomosc o kolejnym spotkaniu
9-10.07.2005 Wilki z Polskiego Dworu zapraszaja na spotkanie wilczakowe, przy okazji warszawskiej wystawy. Program jest bogaty: pogaduszki, sporo wilczakow, ognisko, grilowanie, i nowosc: I WILCZAKOWE OBEDIENCE Beda to mini zawody, wlasciwie w formie zabawy, majace zachecic wlascicieli Wilczakow do cwiczen i pokazanie mowych metod pracy z psem. Jako nieco zainteresowana Obedience pozwole sobie sedziowac ta zabawe, naprawde bardzo lagodnie ![]() Przed zawodami pokazemy z Amberkiem co i jak sie robi, omowimy wszystkie cwiczenia (klasa 0, dla chetnych tez 1) Po zawodach bedzie czas na indywidualne "lekcje" ![]() Warto zapoznac sie z Obedience juz teraz!! Spotkanie w sobote od jakiejs 13-14, zawody beda po poludniu lub wieczorem w zaleznosci od pogody. Mozliwosc noclegu u Ewy. Rano w niedziele wyjazd na wystawe do Warszawy. Mam nadzieje ze Ewa jakos sie polaczy i wrzuci tu pelne info o spotkaniu. Zapraszamy!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Elu, dzięki, podałaś informację super. ZAPRASZAMY
![]() Część zaproszeń z dokładniejszym programem i regulaminiem już rozesłałam, kilka osób juz potwierdziło swoją obecność. Super. Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam i nadrobię. Można przyjeżdżać bez psów, przyszli właściciele albo po tym spotkaniu dalej będą mazyć o CzW, albo sie załamią, jak pobędą z taką bandą. ![]() Chwilowo nie zapraszam na moją stronę, bo padł serwer. Ale forum wolfdoga jest wszechobecne i daje pewność, ze info do wszystkich trafi. Pomysł z zawodami jest Eli, może poziom Amberka nie wpędzi nas w totalne kompleksy, mam na myśli szczególnie moje młode. Wszystkie szczegóły i pytania albo [email protected] albo na wolfdogu. Mam nadzieje, że Margo i Przemek będą z nami. Jeszcze mamy parę dni na "szlifowanie formy"
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Pomysł ten z Obedience uważam za rewelacyjny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Dziekujemy za zaproszenie (Ewo tona priv tez)...brzmi bardzo zachecajaco i bardzo bym chciala przyjechac,..nauczona jednak doswiadczeniem - pozwolisz- ze z potwierdzeniem wstrzymam sie jak najdluzej..nasze plany zwykle chadzaja swoimi sciezkam i za nic miewaja ustalenia...mam nadzieje, ze jako tubylcy zanadto nie namieszamy ta zwloka?
W kazdym razie..spokojnie czekamy lipca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Szykuję jeszcze jedną atrakcję. Zapraszam trenerów z Sułkowic.
![]() I to im robię wielki zaszczyt, bo w życiu widzieli może kilka ? wilczaków, a nigdy nie widzieli tylujednocześni i do tego niektórych doskonale wyszkolonych. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
To dobry pomysł, na pewno będzie bardzo interesująco. Dziś, wyobraźcie sobie, spotkałam w Supraslu ludzi, którzy wiedzieli akurat, że mój pies to CzW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Na zawody zapraszamy wszystkich!
Beda na roznych poziomach, wiemy ze oprocz Varga nikt Obedience nie sprobowal jeszcze wiec bedzie chodzilo raczej o zabawe niz o prawdziwe starty. Mam nadzieje ze kilka osob sie zacheci i ze przyjedziecie do Poznania w listopadzie na prawdziwe zawody, albo chociaz na Wilczakowe na naszym spotkaniu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
Do Pozanania to ja zawsze chetnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
A jakiś wypad do Stobnicy Ela nie planujesz może?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Jak beda chetni to mozna tam sie zapisac, czemu nie, moze tym razem nie bedzie lało
![]() Aga przyjedziesz??? Niedlugo wrzuce wieksze info o spotkaniu w Poznaniu, planujemy liczne atrakcje... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
W tamtym roku pogoda byla taka sobie ale za to atmosfera w domu u Eli wszystko zrekompensowala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
No wiesz Ela bardzo bym chciała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Na razie zobaczymy sie w Warszawie i... licze na Twoja pomoc przy zawodach!!!!
Marzena dzieki, padalo paskudnie, trzeba by pomyslec o jakiejs hali na ten rok bo pod golym niebem bedzie pewnie "niefajnie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Widzę, że z powodu 5-dniowej awarii sieci przegapiłam sporo ciekawych dyskusji i ważnych informacji
![]() ![]() Na wstępie chciałabym się zapytać, czy z można przyjeżdżać z wilczakami, ale nie CzW, albo i w ogóle bez nich... muszę się przyznać, że nie mogę sie doczekać, aby zobaczyć zawody Obiedience w wykonakiu czeweczek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
oczszywiscie mozna przyjechac bez swojego towarzysza ,zapraszam,ale lepiej z nim
![]()
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Jeśli uda mi się nakłonić ojca do wzięcia piesków... Mam na prawdę szczerą nadzieję, że się uda, pomimo, że psiaki mają chorobę lokomocyjną, więc boję się, jak zniosą podróż z Białegostoku do Warszawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Widzi mi się, że tylko podroże mogą je nauczyć polubienia samochodu, a do nas nie jest az tak daleko, mapkę przyślę na Twój adres, do pozostałych gości oczywiście też, tylko nie mam czasu jej zeskanować i dokładnie zaznaczyć naszej wsi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Dziekujemy pieknie za przemile spotkanie
![]() bylo BARDZO wilczakowo (15 wilczakow!!!) i kilka innych psow bylo strasznie milo ![]() byla zamowiona ladna pogoda (z malym akcentem burzowym) bylo pyszne jadlo bylo duzo chetnych na zawody i mysle ze wszyscy dobrze sie bawili Nam podobalo sie bardzo i liczymy na powtorke w roku przyszlym (oj Ewa teraz sie nie opedzisz od gosci ![]() Amber wyszalal sie za wszystkie czasy, bardzo mu sie podobalo bo byl najstarszym biegajacym tam facetem i byl z tego bardzo dumny ![]() Amon poznal mase cioc i wujkow i spotkal swoje dwie ulubione nianki ![]() ![]() Wszyscy byli chetni do cwiczen, i cwiczyli wspaniale jedni umieli wiecej, drudzy dopiero zaczynaja ale jest chec i "wola walki" ![]() dziekuje uczestnikom zawodow za wyrozumialosc, sedzia nie mial wczesniej podobnych doswiadczen ![]() czesc zdjec u mnie w archiwum, mysle ze kazdy ma ich troche wiec wrzucajcie, ja dam pierwsze kilka cala banda wilczakowo-psia w Polskim Dworze czesc czeweczek niestety byla zamkieta za wzgledu na szalenstwo amorowe ![]() ![]() ![]() nastapilo spotkanie dnia z noca ![]() nasi nowi w wilczakowym gronie Amon i Angela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|