![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
dzisiaj byliśmy na wystawie psów w Krzeszowicach, spokojnie nie macie co drapać się po głowie, w naszej liście wystaw jej nie znajdziecie, byliśmy na wystwie KHRON z Penny a Dona dzielnie jej towarzyszyła. Była zszokowana tym że ona jest INNA biedne suczysko widziało różnicę i czuło się nie na miejscu
na Penny ją dzielnie wspierała i ubezpieczała tyły upał nam wszystkim doskwierałi szybko się teleportowaliśmy na błonia gdzie dziś organizowane było psie miasto, ale za super atrakcją nazwać tego nie można było ![]() Acha ! Rona czy to aby nie Tinkę widziałam w obecności jej miłej właścicielki dziś w okolicach Błon? Jeśli to była ona to super się staruszka trzyma widziałam gdy przeskakiwała płotek jak gazela!!fiufiu, pozazdrościć kondycji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
No faktycznie Dona mogla poczuc sie jak odmieniec wsrod samych ONow
![]() ![]() A jak poszlo Panny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nigdy nie zapomną zdziwionego spojrzenia Jolly, gdy rok temu w K-wie Margo wzięła Alinkę na BOGa, a nie ją... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
My tym razem byliśmy bardziej w celach zapoznawczych i jak się okazało dobrze zrobiliśmy.Ci którzy u nas dyskutują z sędzią tam pewnie z ringu by nie zeszli tak samo te osoby które bardzo krytykują ocenę. Na tej wystawie sędzia ocenę psa podawał na bierząco przez mikrofon i można było usłyszeć
"pies zapuszczony z licznymi wadami" lub " stawka na średnim poziomie psy za grube zbyt dużo właścicele dają im jeść" mnie jednak osobiście najbardzie ubodła ocena "pies pierwszy poprawny odstający od drugiego,drugi dobry pies choć dziś nie chce się wystawić" i wygrał pies drugi choć NAPRAWDE nie chciał się wystawić siadał , nie pokazywał się w kłusie. Oceny posów były bardzo jednostajne tzn ocena dobra dostawał ją pies zwycięski i ten ostatni, zdażały się oceny dostateczne.uczucia po wystawie mam mieszane, jedno mogę powiedzieć ,bardzo różniła się od wystaw ZK |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|