![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() NO mamy jeden maly -duzy problem.Ona nie jest (to tesz moje zdane)dobrze socialozowana wedlug inych liudzy-to mowa idze o menszczyznach.Kedy ona ma kontakt - stajesze calkowicze inym psem-niepodchodzi do nich a jeszly oni chce poglaskac to ona albo otchodzy albo warczy. ![]() ![]() Niewem moze bycz ona ma charakter Oc, no myszle ze take jej podstempowane jest dla tego ze ja niedalam jej normalnej socializacii. Kedy kupilam Harku ja jesze malam studie i egzaminy,dla tego ona byla s mojej matkou i mojymi inymi psami.Ja niewidzalam jej tylko 3 dny w tygodniu,no moze bycz ze i tyle wystarczilo dla nej.Poniewasz mieskaliszmy na wszy ona niewedzala co to jest miast.No kedy byla perwszy raz w Kowno to niezrobilo jej szoku.Jej problem to homo sapiens males. ![]() I teras ona bardzo szybko znajduze nowycz znajomych u kobiet no niema ni jednego ukochanego menszczyzny. dla tego bojesze ze za take zachowane Harky nigdy nie bede mala menza. ![]() No to nic. ![]() Teras ja marze o tym ze bede mecz jeszcze jednego CsW. bardzo chce jeszcze jednego psa no bojesze-a jeszly i ten pes bede takim-"s charakterem"? MAM PYTANE jak muszy wyglondacz DOBRA socializacia CsW? I moge jesze cos zrobicz z tym hororem Harky? Prosze Was o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
|