![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dziewczyny wrocily ale cos nie pisza a tu Dewulec pobiegala po ringu w Radomiu z Ereshka i chyba roztoczyla magie ciemengo zla bo sobie BOBa wybiegala
![]() ![]() Ale jakies slowo wrazen z wystawy poprosimy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Dewince gratulujemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje dla Dewi i Ereshki!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ładnie to tak dwie zmęczone panny wywoływać do tablicy?!
Ale skoro już piszę to to napiszę jeszcze dwa słowa. Upał. W cieniu przy ringach... samochody. Konrad odmówił trzymania Zła, gdy już miałam się udać do sekretariatu, żeby organizatorzy wyrzucili tych "mądrych inaczej", niestety. Ale ja, skoro udało nam się znaleźć miejsce, też jakoś odpuściłam. Starzeję się chyba. Dzis znowu Dewi wystawiała nasza Małgoś. Tu nie zagląda, więc mogę wyznać, że jeszcze trochę i będzie sama z suczem jeździć. A co! Na ringu "utrudniały" życie Konradowi i Ereszce, jak mogły. Najpierw stały w wejściu tak, żeby Erka mogła zerkać na nie kątem oka i nie prezentować się en face sędziemu, a potem biegały "za". I tym sposobem sobie wybiegały. A wygrać z Eresch to nie w kij dmuchał: takie zwycięstwo "o ruch" naprawdę cieszy. Oj, udało się nam więc BOB cieszy mimo, że stawka nie była zbyt liczna ![]() Ereszka Dewi całej sprawy za złe nie miała. Obie diablice, po początkowej wymianie uprzejmości, się zakumplowały. Aż strach się bać. Ja sobie jeszcze, dla rozrywki, wystawiłam labradorkę, a potem zalegliśmy w cieniu na dłuuuugi odpoczynek.
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Aaaaa, fotki są. Na aparacie Maćka. Nie wiem, kiedy będą.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Joasiu,
cieszymy się i wznosimy toast czeskim piwem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Jeszcze tylko prosimy o foteczki i bedziemy niesamowicie dumni i szczesliwi..... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Tmave Zlo
|
![]()
Fakt, cieszy nas, że się baby dogadały. Szczególnie, że obie nie pogardzą darciem kłaków, co tu dużo kryć. Ale widocznie trafił swój na swego
![]() Teraz niech no się Konrad odezwie. Bo przygotowania do ślubu nie usprawiedliwiają aż takiej ciszy. Jeszcze raz dziękuję w imieniu Zła za miłe słowa ![]()
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
PS Margo: kwestia FOTEK zostanie rozpatrzona w późniejszym terminie.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Odzywam się za Konrada, który jako dobre dziecko wyręczył matkę, która niestety w tym dniu miała 15 godzin wykładów (barbarzyństwo). Udzieliłam Konradowi wszelkich możliwych instrukcji obsługi Eresh ale okazało sie, że ona jeszcze umie biegać po ringu tyłem
![]() Bardzo się cieszę, że Ereshka nie zjadła Dewi i z wzajemnością. Ostatni wyjazd do Opola miał na nią jednak zbawienny wpływ. Albo dorasta dziewczyna. Swoją drogą biorąc pod uwagę moje zakochanie na Maxa nigdy nie myślałam, że ta bździągwa będzie równie mi bliska. Ciekawe przy posiadaniu ilu wilczaków ta miłość słabnie w odniesieniu do konkretnego osobnika. pozdrawiam wszystkich cieplutko.
![]() |
#11 |
Tmave Zlo
|
![]()
No niestety, parawanu między sukami nie dało się założyć. A kochały się tam na zabój
![]() Nie byłam pewna, czy to już, ale widzę, że mogę serdecznie uściskać szarą diablicę na tak miłą okoliczność. No to teraz musisz ją szybko zawieźć do Cheitanka - wywoływacza cieczek!
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bożenko- po starej znajomosci i z symaptii masz to gratis. Bo niebawem za te cheyowe czary-mary zaczne pobierac oplaty , mysle ze 1/10 standardowej kwoty za krycie bedzie OK ![]() Tak wiec zapraszamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|