Quote:
Originally Posted by Przemek
A to ja juz nie mam wiecej pytan.  Trzeba bylo od razu mowic, ze chodzi o wymierzenie sprawiedliwosci dziejowej  Skoro ktos sie wychylal, to niech teraz cierpi.... Mozna i tak...
|
Ech i znowu syndrom ofiary i teoria spisku
Quote:
Faktem jest, ze Shaluka oddala Wilka. Moze sie przeliczyla, gdy chciala go u siebie zostawic, nie przewidziala wszystkiego, jak moze byc.
|
Czemu nie mogla tego napisac sama jak ludzie zadawali pytania? To takie trudne napisac szczera prawde, a nie krecic? Napisac samemu, a nie wyreczac sie innymi? Pisac tam, gdzie pada pytanie, a nie chowac sie na wlasnym blogu, gdzie niewygodne slowa zawsze mozna usunac?
Sorki, dla mnie takie zachowanie jest bardzo dziecinne i nie fair wobec ludzi. I nie chodzi tu o czepianie sie Shaluki, ale o sam styl zachowania.
Quote:
Tak jak kazdy ma prawo do wypowiadania sie, tak samo ma prawo do milczenia. Nikt nie ma obowiazku tlumaczenia sie z czegokolwiek na lamach forum, tym bardziej osobom, z ktorymi niekoniecznie chce rozmawiac.
|
Kazdy ma prawo milczec - to jego wybor.
W tym przypadku wychodzi to bardziej na zle - zle swiadczy o osobie, ktora olewa wszystkich jak zaczynaja sie trudne pytania. Nie po raz pierwszy zreszta. Ale tak jak pisales - to jej wybor.
Quote:
A ludzi, ktorzy naprawde obchodzi los bezdomnych psiakow, zapraszam raczej na spozytkowanie swojej energii przy pomocy tym wilczakom
|
Stary chwyt

Wszyscy sa zli, bo nie ratuja pieskow

Moze dlatego, ze nie maja warunkow i MYSLA o tym wczesniej, zeby ich pozniej nie oddawac.