Quote:
Originally Posted by Mistrali
Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie...
|
Psychologia tłumu jak widzę w Twoim wypadku sprawdza się wprost znakomicie, także z całą pewnością nie powinnaś mieć większej trudności wkupić się w łaski owego Klubiku Wzajemnej Adoracji.
Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany):
Quote:
Zastanawiające jest to, że można napisać prawie 150 postów na temat koloru Wilczaka i nie wnieść nic do dyskusji.
Przecież odpowiedz jest taka banalna.
Wilczak ma byś szarakiem z dodatkami ochry, która jest charakterystyczna u dzikowatych.
Takie wilczaki są w Czechach i takie głównie się hoduje.
Charakterystyczne to odpowiednia maska, czarny koniec ogona, zaznaczony gruczoł fiołkowy, zaznaczony pas barkowy i biała jednolita część spodnia.
Jeśli ochry jest mniej, to Wilczak jest bardziej szary, jeśli więcej to bardziej "pomarańczowy", a to wszystko zmienia się wraz ze wzrostem szczeniaka i wybarwienie kształtuje się przez pierwsze 2 lata życia.
Marchewkowy u Wilczaków jest niewskazany, bo to domena SWH.
Dlatego pewne Wilczaki na pierwszy rzut oka przypominają Sarlosy.
"Ryży" kojarzy mi się z ryżem, a nie z kolorem, natomiast rudych Wilczaków nie ma, a przynajmniej nie powinno być.
Ot to cała odpowiedź na pytanie jakie zadałeś i tak w zasadzie nie otrzymałeś prostej odpowiedzi.
|
Także dziękuję za uzmysłowienie mi Waszej intelektualnej denności i życzę dalszego kiszenia się we własnym sosie, skoro po prawdzie jedynie to Wam tutaj wychodzi