Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2011, 13:09   #11
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by alexa View Post
Nemáš tak úplně pravdu, Romane... já bych býval zde už dříve zveřejnil výsledky svých psů, pokud by tam nějaké to DM bylo. Nezveřejnil jsem je už dávno proto, protože jsem předpokládal, že dost lidí bude uvažovat tímto způsobem, co píšeš (CHK níže uvedené výsledky samozřejmě dávno zná). Vzhledem k počtu zveřejněných výsledků k dnešnímu dni tento postoj už je bezpředmětný, teď už spíš je lepší dát lidem maximum informací, aby si mohli maximum sami dovodit. Takže zde jsou všichni dosud testovaní ode mě:

Daria z Údolí ticha: N/N
Flower z Údolí ticha: N/N
Echo z Údolí ticha: N/N
Gáj z Údolí ticha: N/N

Danielo díky,
Karel
Tak to už je hodně vysoká matematika uvažovat tímhle způsobem. Jsem přesvědčen, že jsi jedinej nebo jeden z mála, kdo nezveřejnil doteď čisté výsledky. Vzhledem k tomu, kolik je štěňat se tomu nedivím a pro majitele některých psů je to další věc kterou zdůraznit jako obrovské plus u svého psa. Informace určitě lidem pomůžou. Minimálně ten kdo má fenu N/DM, tak vynechá ze svého uvažování psy N/DM nebo netestované... to by mohlo ušetřit práci i CHK. Jen jsem zvědav jak to bude s testováním dál. Zajímaly by mě výsledky za pár let až testování bude prakticky standart. Určitě jak píše Daniela, tak by se mohla projevit daleko vyšší rychlost zlepšování plemene co se týká DM oproti DKK, kde je těch faktorů daleko víc. Tohle je jen čistá matematika a je to o zodpovědnosti, ale i o nadhledu chovatelů.
Undertaker jest offline   Reply With Quote

Posting Rules