Quote:
Originally Posted by Gaga
Nawiązując do Twojego pomysłu teoretycznie istnieje szansa, że zaraz po ogłoszeniu listy sędziów, można powysyłać (tym razem za darmo  ) uzasadnione prośby o zmianę sędziego, umotywowane tym, że w przeciwnym wypadku 'się nie zgłaszamy'. Czy to odniesie skutek? Zależy kto w oddziale siedzi i rządzi  To teoria, bo w praktyce jedni będą protestować, inni będą zachwyceni. Dlatego wspomniałam, że tu słowo klubu może mieć nieco większą wartość (chyba, że jak ostatnio-ktoś zechce dogodzić wszystkim, istniejącym klubom  ).
Obawiam się jednak (nauczona doświadczeniem), że próby zbiorowego wywierania presji to jedynie pobożne życzenia. Na forum masz tysiąc deklaracji-jak przychodzi do realizacji-lecisz sama i zbierasz podpisy od rodziny 
|
idea nie zla, ale .... na przyklad w Wawie do mnie podesla hodowczynia z duzego miasta Poznan i pieknym slodkim glosiem zapytala, dla czego ja do tej pory nie sedziuje w PL, i szybko dodala ze chyba dla tego ze u mnie dobre ocenki malo kto dostanie i dala zrozumiec ze z tego powodu

jak Gaga pisze tez liudzie pisali do odzialu ze trzeba "tego sedziego" zmienic