![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Daiva, spokojnie
![]() Chodzi tylko i wyłącznie o zasadę, wg której baza zawiera psy z rodowodem i te bez rodowodów. Taka zasada nie jest nigdzie zapisana, więc nie można uważać ani jednej ani drugiej opcji za jedyną, słuszną. O ile dobrze zrozumiałam, to Ty zakładałaś że baza to TYLKO psy z rodowodem więc byłaś zdziwiona omawianym wpisem. I na to odpowiadałam. na nic więcej. Nadinterpretacja jest zbyteczna. Ale jeśli niepokoi Cię los Wilka to masz podany kontakt- możesz skorzystać z niego. Dla Twojej wiadomości- nie zabieram głosu w dyskusji o samym Wilku bo już to zrobiłam, raz- negując pomysł wyrabiania mu papierów i drugi- gdy został oddany, z przyczyn które dla mnie są kompletnie niewiarygodne. Ale nie zwykłam rozmawiać z ludźmi, którzy innych (w tym i zwierzęta) traktują jak zabawkę lub narzędzie do leczenia się z własnych, nazwijmy to "niedoskonałości". Mój czas jest zbyt cenny abym go poświęcała na takie przypadki ![]() Wyjaśniam Ci to aby była jasność kontekstu mojej wypowiedzi- dotyczącej TYLKO niejasności pojawienia się nierodowodowego psa w bazie wolfdoga ![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|