![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Grzesiek 1. jestem ostatnią osobą na forum, która komukolwiek i w jakiejkolwiek dyskusji ubliżyła więc nie przeginaj, że moją wypowiedzią zostałeś obrażony ![]() 2. z Tobą nie można i nie da się rozmawiać, bo sam nie rozumiesz co piszesz, nie rozumiesz sensu wypowiedzi innych osób, i najgorsze jest to że uzurpujesz sobie prawo do nieomylności i wszechwiedzy - nowy bóg??? żałosne 3. zanim zaczniesz oczekiwać, że inni Cię przeproszą zacznij od siebie! Przeprosiłeś Nas wszystkich za swoje kiepskie teksty, niestosowne epitety i niesmaczne komentarze??? (i to nie tylko w tym temacie) Niestety nie, bo to dla Ciebie zbyt trudne 4. w poprzednim poście napisałeś, że odpocząłeś od forum i wszystko przemyślałeś - na pewno? bo dla mnie albo kiepsko wypoczywałeś albo za krótko myślałeś, bo Twój powrót nie wskazuje na nic lepszego poza większą dawką jadu, złości, zacietrzewienia i agresji. 5. i masz rację, czas zamknąć temat i niniejszym ja kończę rozmowy z Tobą, tak jak Daiva narzucam na Twoje wypowiedzi osobistego bana - jesteś niewidoczny Anka ps. Nie wysilaj się na odpowiedź, ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem co czytam i wiem co piszę. Biorę za swoje słowa pełną odpowiedzialność i nie zmieniam zdania co drugi post a ze znajomych nie robię wrogów tylko dlatego że ośmielają się mieć inne zdanie niż ja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mialam sie nie udzielac, ale to co wyprawia wilczakrew, juz przechodzi ludzkie pojecie. Wszystko jest zle, kazdy jest glupi, a forum wolfdoga jest w zmowie. Paranoja...
Quote:
Teraz uwaza sie za eksperta w kazdym temacie - brak slow. Quote:
![]() Jak juz pisalas: syndrom Boga. Quote:
![]() Jak juz cytowalam wczesniej: http://www.wolfdog.org/forum/showpos...0&postcount=76 - sam napisal PO CO wrocil na forum. Quote:
To, ze jest jak lisc na wietrze, pokazal juz wiele razy ![]() ![]() Zreszta Pozna byl zachwycony w zeszlym roku, a teraz to targowisko proznosci... No coz jak dla mnie to on najglosniej puszyl sie wzrostem Czambora, wiec kto tu jest prozny ![]() Szkoda, ze niektorzy nie moga po prostu zyc swoim zyciem z wlasnymi psami - tylko za wszelka cene musza byc najlepsi, najmadrzejsi i najwazniejsi. I gdzie tu miejsce na psy? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Head like a hole
|
![]()
Dostał po łapkach,
strzelił foszka i teraz tupta nóżkami. Nie oczekiwałbym od chłopczyka w takim stanie rozsądku, zdolności logicznego myślenia, czy nawet umiejętności czytania ze zrozumieniem. Jak chłopczyk chce lizaczka, to świata nie ma poza tym i wszyscy są przeciwko dopóki nie dostanie lizaczka, tyle. ps. i zrobiło się nie milo w kontekście obozu w Osiecznej a to chyba nie było celem większości piszących tutaj (moim na pewno nie było).
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Zastanawiam się czy to czysty przypadek, że mi się skojarzyło: dzieci NEO ? ![]() Quote:
![]() Pomysł, organizacja, koordynacja działań to OGROMNA PRACA i w dowolnej, finalnej formie-zasługuje na szacunek. Koniec i kropka ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
witam,
niezależnie od emocji towarzyszących temu tematowi, byliśmy niestety tylko na jednym dniu obozowym w Osiecznej na bonitacji. Barina bardzo przypadła do gustu sędzinie i otrzymała następujący kod A62 0g P1. Obóz trwa dalej a my serdecznie wszystkich pozdrawiamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A Barina miała już 15 mies jak robiono bonitację?? Dla mnie to ciągle wariujacy szczeniak ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
no właśnie on ma już 15 miesięcy i cały czas pstro w głowie ...
Ale poznaliśmy jej półbrata - "Duduś" pieszczotliwie nazywany - z Polskiego Dworu niemość, że wygląda jak jej młodszy klon to na dodatek ma tak samo zabawowe podejście do życia - zakochałem się w nim !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|