Précédent   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 03/02/2010, 00h31   #15
Elar
Junior Member

Envoyer un message via ICQ à Elar
Par défaut

Citation:
Envoyé par Mackie Voir le message
no prave, dotycnej pani netreba pomahat, bolo treba prist ruskom noci a psov jej surovo stipnut.. zachrancovia boli pomali, trvalo im vsetko zorganizovat "az" tyzden, medzitym si pomohla sama, stihla zohnat kupcu a nic jej nebrani pri dalsom harani spravit dalsi vrh.. keby sa jej psy vzali s kopou medializacie okolo a popisom problemov, ktore s tymi psami budu, bolo by to ine, ako teraz, ked tych 10 psov len tak zmizne
v zakone je, ze aj nekontrolovane mnozenie psov je trestne, a obsahuju to skoro vsetky mestske VZN, ale kto ju bude zalovat? nikto, lebo ved who cares
a kam by som tých psov dala? k sebe do záhrady? a aj keby(v prípade že by ma na družstvo vôbec pustili čo by bol určite ďalší nie malý problém), kým by som zorganizovala celý prevoz, to neni tak že dojdeš zobereš psa a ideš, bolo ich treba všetkých uspať... Od soboty rána do dnes som nič nerobila ja ani moja mama iba sme telefonovali a pokúšali sa ich umiestniť.
Volala som aj na Slobodu zvierat, kde mi bolo povedané že pokiaľ sa jedná o nezvládnutý chov chovateľky, nič s tým robiť nemôžu, pokiaľ nebudú vyhladovaní, alebo bití. Takže ja som robila čo som mohla, svedomie mám čisté...

Dernière modification par Elar ; 03/02/2010 à 00h37
Elar jest offline  

Outils de la discussion
Modes d'affichage

Règles de messages