|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
VIP Member
|
Daiva, a która karma zawiera ten składnik?
Aga, cytowana tu przez Margo to wyjątkowo rozsądna kobieta Zreszta,,,parenaście lat temu nikt nie słysał o karmach a postaci granulek i jakos psy zyły, miały sie dobrze... i dzis jest tak samo Wszystko jest kwestia rozsadnego wyboru. Chociaz w przypadku sczzeniakow- mniej bym eksperyentowala.. za duze ryzyko;/ Ja juz Ci mówiłam... nie każmy wszystkim karmic miesem jesli nie mamy pewności, że maja dostęp do DOBREGO miesa. Zdrowego i "czystego" a nie z przemyslowej "produkcji" np, gdzie mlody ciekak stoi praktycznie unieruchomiony przy korytku do karmienia...a zeby nastapil szybki przyrost miesa faszeruje sie go antybiotykami, sterydami, hormonami... Rzeczywistosc jest taka, ze trafic w miescie na mieso od rolnika, ktory wypuszcza trzode na pastwiska i czeka az wszystko urosnie zgodnie z bilogia - to niemal niemozliwe.... Dlatego ja moge sobie mowic- Baf, RAW jest super.. ale niestety dla mnie niedostepny ... |
|
|
|
|
|