|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Hehe; Grzegorz, to teraz nic Ci nie pozostaje, jak zamienić swój forumowy nick z wilczakrew na wilczewski
![]() Nazwisko w sumie też by było fajne i jakie... adekwatne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Najbardziej adekwatne to ma Pawel Wilczak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Na spacerze z 3,5 mies. Lorką spotykamy wyjątkowo miłego, uśmiechniętego staruszka
- O jaki ładny piesek… jak dziwnie umaszczony, jak husky. Czy to husky? - Nie, to nie husky - Faktycznie, za bardzo podobny do liska. Wygląda jak krzyżówka husky z lisem. Mieszaniec, ale ładnie wyszedł… - Nie, to nie mieszaniec, to rasowy wilczak czechosłowacki. - Co? Nie ma takiej rasy… jest wilczur, proszę pani. Ja się znam na psach i rasach, bo całe lata byłem sędzią na wystawach psów. ( ![]() - Jeśli chodzi o ścisłość to nie ma wilczura, proszę sędziego ![]() - Młode psy są bardzo do siebie podobne, dlatego nie ocenia się ich na wystawach… - Jak to nie ocenia? Przecież jest klasa szczeniąt i nawet „baby” - A kto pani takich bzdur naopowiadał? - Nikt, sama widziałam … - Co za absurdy pani opowiada. Psa można oceniać najwcześniej kiedy ma rok, bo wtedy widać dopiero czy jest naprawdę rasowy i czy jakiś kundel, albo inny lis nie dostał się do suki… ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Oplulam monitor
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Per Olav idąc ulicą z Tsijki w obfitym zimowym futrze spotkał kiedyś młodzieńca, który spytał go co to za zwierzę...
Per Olav odpowiedział: "wolfdog", a na to człowiek rozejrzał się i spytał: "And where is the dog?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Taaa, myśmy się dzisiaj z Grzesiem dowiedzieli, że mamy... tresowane (
![]() ![]() Aha, jeszcze zapomniałam dodać, że autorka tego stwierdzenia cały czas nie mogła wyjść z podziwu, że takie łagodne, chociaż od razu powiedzieliśmy, że to nie wilki tylko wilczaki. ![]() Last edited by Grin; 19-04-2009 at 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
No ja włąśnie miałem fajnego klienta. Wchodzi i pyta o tego mieszańca co siedzi przed sklepem czy jest nasz. Bo on ma suke Onka i by ją dopuścił bo ten mieszaniec nie wygląda jak pies. Kolezanka stwierdziła, ze to nie mieszaniec tylko wilczak i jest psem, ale Pan swoje no nie wygląda na psa całkiem jak mieszaniec z dzikim lisem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|