![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Krotko mowiac: mieszasz... Quote:
A ciemnogrod - ciemnogrod sam sobie cos wymysli... Wymyslil 60% chorych psow, usmiercil troche moich, wiec i tu sobie poradzi.... ![]() Quote:
SLUCHAM?!?!? TO ZART?!?!?! Cieszysz sie, ze Beau i Blitz mialy wypadek? Ze nie zyja? Ze nie bedzie "zagrozenia, ze przeniosa wadliwe geny"... Wybacz, ale mnie zmrozilo... Widzialam radosc pewnych osob za kazdym razem ja umiera pies konkurencji. Teraz widze, ze to sie udziela... ![]()
![]() |
#2 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Margo, teraz to już przegięłaś kompletnie i poniżej pasa. Wiem, że na tym forum chamstwo jest normalną formą wypowiedzi, ale to, co zrobiłaś w swoim powyższym poście jest po prostu na poziomie dna, nie widzisz tego?
Kochałam Blitz jak swojego psa. Płakałam po niej, zresztą po Donie i Beau również, ale oczywiście Ty wiesz lepiej. Byłaś tu. Siedziałaś ze mną i Baajem na podłodze, wyjąc pod sufit... Widziałaś i wiesz. Bo Ty wiesz wszystko najlepiej. Dorosła osoba, podobno rozsądna, a zniżyła się do czegoś takiego - wstyd powinno Ci być, wiesz? Natura zadecydowała tak, a nie inaczej. Nie wskrzeszę psów, ale rozumiem, że tak musiało się stać. Wierzę, że los wiedział, co robi. Może w ten sposób oszczędzono bólu innym ludziom. Nie jest to pierwsza "mała linia", która nagle wygasa. I nie jestem za wyłączeniem wszystkich wnętrowskich linii z rozrodu - napisałam to bardzo wyraźnie. Nie twierdzę też, że rozmnożyłabym Alpestre... Quote:
Na karłowatość i PRA można badać psy używane w hodowli. I decydować według współczesnej wiedzy i własnego osadu, licząc się z tym, że można się pomylić, a można mieć rację.
(...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) Last edited by AngelsDream; 24-02-2010 at 14:57. Reason: Odpowiedź na kolejny post. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A czemu mnie pytasz? Czy ja ją rozmnażałam? To piękna suka (zdjęcia), o fajnym charakterze (tak mi mówiono), dobrano jej pasującego reproduktora, hodowcy podjęli decyzję, a ja domniemuję, że te szczeniaki będą rozmnożone dalej. Źle myślę?
Jaśniej - nie jest moim psem, nie odpowiadam za decyzję innych osób. Z niektórymi miotami mogę się nie zgadzać, na inne mogę czekać, ale nie jestem odpowiedzialna za to, co robią inni. Byłabym, gdybym zataiła ważne informacje na temat mojego psa, ale tego nie zrobiłam.
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
JA WIERZE, ZE KAZDY PIES ZASLUGUJE NA ZYCIE. NIE TYLKO TEN PIEKNY I ZDROWY, ALE TEZ TEN NAJBARDZIEJ SCHOROWANY. I ODEJSCIE NAJBARDZIEJ OBARCZONEGO WADAMI PSA TO ZAWSZE TRAGEDIA - NIGDY NIE JEST TO DOBRE ZRZADZENIE LOSU!!!!! I zdania nie zmienie.
![]() |
|
|