Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Thread Tools Display Modes
Old 20-03-2010, 09:40   #32
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Zauwaz jednak ze coraz czesciej ta milosc do wlasnego psa przeksztalca sie w wrecz agresyne forsowanie zdania, ze "dobry pies to taki jak moj, a inne sa to kitu". A czesto jako norma promowane jest cos co standarem nie jest....
Właśnie o tym piszę.. tak działa mózg ludzki Jedna z moich koleżanek miała kiedyś chłopaka który był miłośnikiem zdrowej żywności i strasznie mnie "zjechała" gdy na jakiejś imprezie podałam tort. Teraz ma męża, który lubi dobrze zjeść, sama robi torty z tłustym kremem i głosi pochwały tradycyjnej kuchni... Znasz przysłowie - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Ale sucz na serio nie zasluzyla na takie gadanie, bo zaden z niej 'kojot', a wzorzec trzyma lepiej niz WIELE sporo wyzszych wilczakow..
W ramach powiedzenia, że "każda potwora znajdzie swego amatora" mnie się takie pięknie ruszające się 'kojoty' bardzo podobają... Nawet miałaś nam takiego "kojocika" wyhodować, pamiętasz? A że wyszła "słuszna" sunia? Trudno, taki nasz los, hihi.... wszak jak się nie nie ma co się lubi to się kocha, co się ma"

Rona jest offline   Reply With Quote

Posting Rules