![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pokud jsi si chtěl něco prosadit, mohl jsi třeba rozdávat papírky se svým návrhem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Členů výboru je 6!!! A poradci by mě přehlasovali, kdyby chtěli a slovo pana Hartla je a bylo víc, než mé. Za žalobu na Klub jen těžko mohu, pokud jsem ji nepodepsala. Za " zápis Mutar " jen těžko mohu, pokud můj podpis nestačil k jejich zapsání! " Registry " nechovám, nejsem majitelem F1 a nikdo v ČR do registru nezapisuje, pokud ti není známo. Za trestní oznámení mohu, neb Ty jsi mi e - schránku po léta vykrádal! Já si teda připadám dospělá a za své činy odpovědná. Myslíš si, že lidi jsou stádo ovcí? To znáš z vlastní zkušenosti?? ![]() Monika
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 21-04-2010 at 10:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Faktem je, že můj návrh na hodnocení barvy očí podle vzorníku barev jsi tehdy na schůzi první odmítla Ty. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pro Hanušku, ostatním se omlouvám.
Jen ty otravuješ vzduch, alespoň mně svým " uvědomělým politikařením, " které nemá s pejskařinou nic společného! E - schránku si vykrádal, o tom není pochyb. Ve své mysli o tom nepochybuješ ty sám, Margo, Skoupý, Hubáčková a pan Hospodka se mi za to omluvil do telefonu a přiznal, že to věděl. Bohužel, jen do telefonu, na policii s tím nepůjde :0( Nepochybuje o tom Valášek, Malášek a jiní, kteří můj počítač a e - poštu viděli, přeinstalovávali, maily zachytili..... Je to dlouhá doba a těžko se podobný typ trestné činnosti dokazuje, bohužel. Vymahatelnost práva v našem státě je kapitala sama o sobě a můj případ je zrnko v moři a já toto " bezpráví unesu. " To, že případ policie odložila, není důkaz, že se tak nedělo! Ty jsi schopen naprosto všeho, bez skrupulí, beze studu, morálky a ještě s úsměvěm ![]() Tímto se omlouvám všem, kteří na podobné téma příspěvky číst nechtějí. Je to naposledy, co se vracím k této trapné " klubové epizodě." Monika
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 21-04-2010 at 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Moniko, dej už s touhle starou historií pokoj. Je to už trochu vyčichlé a Tvé neustálé osočování a tvrzení o jakýchsi omluvách jsou stejně nesmyslné.
Co se týká pletichaření, tak si sáhni do svědomí a vzpomeň na poslední schůzi v Roudnici. Nebudu to tady rozebírat, ale jistě víš, o čem mluvím ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Pevel, Monika
možná by jste si mohli založit své vlastní téma, kde se budete dohadovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jo, jo Pavle, ve vedlejším linku jsme probírali jestli na bonitaci bylo pěstí mezi oči nebo nebylo a víš jak to dopadlo, že?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
njn holt někdo si může dovolit jednat zcela mimo téma a druhej napíše něco o dvě slova vedle a už je to úplně špatně. Myslím, že moderátor je na forech od toho, aby lidem ukazoval cestu
![]() Co se týká bonitace, tak už se o tom mluvilo tak nějak v zákulisí, ale osobně bych byl rád, kdyby těch bonitací bylo za rok víc už jen kvůli těm zvířatům. Takhle se na všechno spěchá a vede to kam? Právě tam, kam s tímhle zmiňovaným psem. Jsou ve stresu všichni a přijde mi pak ubohý když musí majitel řvát na svýho psa, protože ho držej 4lidi, aby ho za každou cenu zbonitovali. Pokud se má tudy ubírat náš chov, tak asi budu muset přehodnotit svoje stanovisko. Mně jde přecijen víc o ty zvířata než chovatelský a výcvikářský úspěchy. ![]() Ještě k tomu co se dělo na schůzi... člověk, kterej psy a konkrétně ČVčka, který někdo zpackal, přirovnává ke sra*kám, je pro mě to samé jako člověk. Ikdyž pochybuju, že si z toho ona osoba bude něco dělat. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|