![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mhmmm, może to akurat nie pasuje do tej konkretnej wystawki, ale w większości (zależy co dla kogo jest wzorcowe ![]() Dla mnie dodatkowe punkty mają sędziowie, którzy widząc, że wilczak jest wyrywny *tak jak np. Unka kiedyś (czyli ciągnięcie), to podczas biegania dają szyk przestawny, czyli zwierzątko, które jest zbyt wyrywne stawiają na przodzie stawki i wtedy oceniają bieg wszystkich, szkoda, że to rzadkość ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ardal Conall
|
![]()
GRATULACJE dla Maxa!!! Tatuś powrócił w wielkim stylu, a dzisiejszy wynik zapowiada, że nieźle nawojuje w ringach. TRZYMAMY ZA SŁOWO!!!
![]() Wielkie brawa także dla Enfys!!! a o reszcie mi nie wiadomo ![]() Brawa za wytrwałość w takim upale - w domu nie idzie wytrzymać, a co dopiero na dworze. Współczuje i podziwiam. Żałujemy, że przegapiliśmy tę wystawę, bo towarzystwo fajne się zjechało. No i przegapiliśmy okazję do spotkania Ardala z Tatą. Ale cała nasza czwórka trzymała kciuki i jest - Wielki Max i jego wielkie zwycięstwo!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Aaaaaaaa szczegóły?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ardal Conall
|
![]()
O Max'ie wiem, że w "małym" ringu zgarnął wszystko, a w BISach weteranów stanął na 3 lokacie!!!!!!!!!
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Znaczy BOB i III-BIS weteranów?
O ! I teraz wiemy czego GRATULUJEMY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ardal Conall