![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Herramientas | Estilo |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
To chyba troche za wczesnie zeby tak go zostawiac luzem...
![]() ja bym jeszcze z pol roku minimum poczekala najgorzej jak sie nauczy niszczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Wiesz Elu...niszczyc to on juz doskonale umie...tego akurat go uczyc nie musze
![]() Widzialm w Lazne psy spedzajace caly dzien w klatkach ( glownei chyba niemieckie) i przyczepach...wyciagane najpierw odbywaly masaz lap..to nie dla mnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Czyli jak zwykle rozbija sie o kase
![]() Mozna zamowic super klatke z pretow stalowych, dowolnej wielkosci, widzialam taka u Kamy, jest naprawde wielka i ... ladna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Cita:
![]() Ale chyba trzyba mu wybaczyc: mlody on i glupi.... A ja mam pytanie: mielil rzeczy, czy tylko wyciagal?
![]() |
![]() |
#25 | |||
VIP Member
|
![]() Cita:
![]() ![]() Cita:
![]() Swoja droga sama Giga potrafila kiedys bardziej nas zdenerwowac: mieszkalismy na 3 pietrze, Roman wraca z pracy , patzry w okno i widzi siedzcaa sobei w otwartym oknie Gige...wchodzi do domu a tu pilot na podlodze, telewizor gra, wieza gra...szklanka po pepsi na dywanie...obejrzany dokladnie album ze zdjeciami...tylko koledzy zdazyli wyjsc...bo niemozliwe zeby suka sam taka imprezke zrobila i tylko dla siebie ![]() Cita:
![]() , gazety bardziej porozrzucane niz pogryzione, albumy ze zdjeciami i kaseta wideo - ponagryzane ale po rogach...i szczotka - przeznaczona psu na zmarnowanie: bardziej pogryziona niz wyciagnieta bo co prawda lezala na srodku przedpokoju ale byla juz bez trzonka ![]() A istnieje jakas teoria ? Zalezna od proporcji pomiedzy wyciaganiem a mieleniem? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Namiary ma Kama od Fany, moze do niej napisz, oni robili na zamowienie.
Widzialam tez u innych podobna klate i tez byla super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Dzis mlody odwalil popisowke! Wczoraj to pewnie Giga narozrabiala bo dzis bylam w sziku...wszystko OK
![]() Za to na spcerze od poczatku widac bylo ze ma kiepski dzien... przreciagal strune az przeciagnal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Distinguished Member
|
![]() Cita:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
tego pchlarza paskudnego?? W zyciu! Za to ze siedzialam taka zla..papierosy mi sie skonczyly wiec siedzialm i zialam z wscieklosci... do konca zycia ma przechlapane! o!
![]() A jutro za kare pozostawiam mu w katach pudelka po mleku i sokach z frolicami w srodku.....niech sobie porozrywa skunks wstretny! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|