Ga terug   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Discussietools Weergave
Oud 11 November 2010, 14:22   #11
Dušan
Junior Member

Dušan's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jerabekj Bekijk bericht
Mám podobnou zkušenost. Nám Dakouš po přestěhování prohrabal dvě vrstvy linolea až na beton a jak hrabal, tak mlátil do vchodových dveří, takže byl randál po celym baráku. Tuhle aktivitu střídal s vytím v poměru zhruba minutu na minutu. Sousedka to vydržela dva dny a pak mi hodila do schránky velmi odměřený dopis s výhružkou policíí, majitelem domu a ochráncema práv zvířat.
V létě šel kolem domu nějaký klučina s holkou , fena je zaregistrovala a štěkala - normálně. Hošan začal bouchat do plotu, fenu brali všichni čerti, přidala na rachotu, načež hošánek řekl: co to tam mají za psa, určitě ho týrají, zavolám na ně sociálku...

Něco i z jiného soudku: dva sousedi mi řekli - pořád ji neokřikuj, dyť je to štěně a proč by si občas nezakňučela, ani jí nedopřeješ...
A ten chlapík, se kterým jsem měl před lety s čsv opravdu velké problémy, se teď usmívá. Chodím s fenou často kolem jejich domu, a to jak brzy ráno, tak i večer. Vidí, že není jen v kotci, že má pohybu dost a že je to asi plemenem (jekot). A moc se mu líbí...
Dušan jest offline   Met citaat reageren

Regels voor berichten