![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Tak tak...pięknie dziękujemy za gościnę, organizacje....i cała wystawa nabiera innego wymiaru jak przed nią sie dzieją taaaaaaaakie super sprawy.
Zawody, spotkanie potem wystawa jako taka...ojjj tyle wrażeń ...w imieniu buraka mojego - ja pieknię dziekuję jeszcze raz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
My także dziękujemy za wspaniałą zabawę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]()
No, no...
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdr.
![]() |
![]() |
#24 |
Distinguished Member
|
![]()
Spotkanie było fantastyczne. Własnie jestem w trakcie zmiejszania zdjęć, za czas jakiś trochę ich powrzucam i mam nadzieję, że Wy też jakieś tam pokarzecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco wszytkich uczestników spotkania u Wilków z Polskiego Dworu i tych, którzy przyjechali na wystawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkim dziękujemy za spotkanie, mam nadzieję, że w przyszłym roku powtórzymy w większym gronie. Nawet Apek po wizycie "rodziny" sie rozkręcił. Ale najbardziej zawiedziona jest Kropka, nie ma już tej fajnej bandy??? padła co prawda z wyczerpania, ale czego się nie robi dla towzystwa.
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
a tak wygladali lysy
![]() ![]() ![]() tu nasz maly lobuziak z opiekunkami ![]() i "maly" Cheitanek z wujkiem Amberem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Distinguished Member
|
![]()
Ok, to ja już też mogę dać fotki. Ale dziś będzie bardzo ogólnikowo, bo padam ze zmęczenia. Zresztą piszcie, jak będziecie chcieli więcej, czy wstawiać, czy nie. A oto zdjęcia
![]() ![]() śiczna i sympatyczna Iowa Eden severu nazywana w skrócie Ajo (bardzo mi się ten "skrót" spodobał ![]() ![]() Apodis Wilk z Polskiego Dworu, tutaj wyszedł bardzo dumnie :-) ![]() Balrog i Botis z Peronówki, dwaj bracia ![]() Kirk Kroy Eden severu z fantastyczną miną, za nim Daphne Maly Bysterec, a przed nim - o ile się nie mylę - Jolka z Molu Es ![]() Dzień i Noc, czyli powtórka z rozrywki ![]() ![]() Gaga z wilkami ![]() gromada ![]() matka z córką, czyli Jolly z Molu Es i Alistair Wolf z Peronówki ![]() Oskar - super wilczak ![]() ![]() Amberek przy stole ![]() kolejne fajne zdjęcie z seri "Reakcja wilczaka na smakołyk" ![]() ![]() przyszła "pani wilczakowa", czyli Tresji ![]() gonitwa: Varguś, Alinka i Amberek I na dziś to będzie wszytko. Zdjęcia z samej wystawy wylądują w najbliższym czasie przy okazji tamtego tematu o wystawie. Hej, pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki za zorganizowanie wspaniałego spotkania! Atmosfera – jak zwykle super, jedzenie pyszne (Daphne może potwierdzić), nawet pogoda dopisała (jeden mały deszczyk się nie liczy).
W trakcie spotkania można było zaobserwować sympatie, koalicje i anse. Jolly kokietowała Varga, temu z kolei do gustu przypadły Ali i Iowa, Amonek upodobał sobie Daphne, Amber powarkiwał na wszystkie samce a Cheytan zachęcał wszystkich do zabawy. Botis i Balrog – kłócili się o przewodnictwo w stadzie, Oskar i Tracey – czarne wilczaki – nie wchodziły w żadne układy z potworami o wilczych oczach. Apcio i Adusia zdegustowani liczbą gości (czytaj: intruzów) wybrali psi azyl pod kredensem. Beruszka i Clif z racji „Woli Bożej” - pozostali w odosobnieniu. Więcej grzechów nie pamiętam. Elu – dziękujemy za wprowadzenie chwilowej dyscypliny w rozbrykanym towarzystwie właścicieli wilczaków. Dziękujemy z ten raz i potwierdzamy udział w następnym spotkaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
love and terror
|
![]()
Hej
Super bylo i juz ![]() Ja nie dlugo napisze cos wiecej na antylidze, jesli Margo podesle mi fotki... ![]() Dzieki Aga ze zrobilas mojej suczce fotke! ![]() Ja mam cale nagrabnie na kamezre ![]() Z tym ze u mnie na PC nie da sie zgrac z kamery ![]() ale mam nadzieje ze i Wy bedziecie mogli to zobaczyc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Distinguished Member
|
![]()
Marzena, hehe... hm... mam takie same spodnie
![]() A na Twoje fotki czekam. Trejsi zrobiłam jeszcze jedne dwie, ale nie wyszly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
OK, udalo sie nam podeslac (choc czesc) fotek i teraz chcielibysmy juz oficjalnie podziekowac za spotkanie. Bylo baaaardzo udane: swietnie bawilismy sie nie tylko my, ale i Bure. My przy suto zastawionym stole, doskonalym jedzeniu i rozmowach, Bure z innymi czworonogami. Teren rzeczywiscie wymarzony (raj dla kazdego wilczaka): masa miejsca, gdzie psy mogly szalec do woli. I nawet pogoda dopasowala sie znakomicie....
![]() Jolka przez caly czas nie mogla sie zdecydowac, czy woli psy czarne (Oskara), czy srebrne (Varga). Ali byla zaskoczona zainteresowaniem swoja osoba ze strony panow i bardzo sie rozkrecila. Balrog (vel Golota) i Botis (vel Kustyk) nie zwazaly na inne psy - w glowach mialy tylko mysli o wyrownaniu wspolnych rachunkow. Tzn z dwoma przerwami: Botisa na zebranie (ale na drugim koncu stolu, aby sie nie wydalo) i Balroga, ktory ogromna (odwzajemniona) sympatia zapalal do Varga (co kiepsko wrozy obu psom, jesli chodzi o przyszla kariere reproduktorow ![]() ![]() Wiec jeszcze raz chcielibysmy podziekowac Polskiemu Dworowi za wspaniala sobote! A kto nie byl, nie zaluje! ![]() Czesc fotek wrzucilam na strone (-> SPOTKANIE i -> ZAWODY) - reszte dodam na Wolfdoga, jak tylko naprawia nam ISDNa.... ![]()
![]() |
|
|