Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2005, 13:48   #21
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Tak tak...pięknie dziękujemy za gościnę, organizacje....i cała wystawa nabiera innego wymiaru jak przed nią sie dzieją taaaaaaaakie super sprawy.
Zawody, spotkanie potem wystawa jako taka...ojjj tyle wrażeń ...w imieniu buraka mojego - ja pieknię dziekuję jeszcze raz

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 17:39   #22
Aga
Junior Member

Aga's Avatar

My także dziękujemy za wspaniałą zabawę.
Aga jest offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 20:38   #23
Canis_lupus_husky
Junior Member

Canis_lupus_husky's Avatar

Send a message via AIM to Canis_lupus_husky

No, no... ile pięknych wilczaków... A maly Amonek jaki jużduży

Quote:
Originally Posted by Ori
nastapilo spotkanie dnia z noca
moje ulubione zdjęcia-blond & brun wilczak obok siebie
Pozdr.

Człowiek-wilk.
Canis_lupus_husky jest offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 22:58   #24
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Spotkanie było fantastyczne. Własnie jestem w trakcie zmiejszania zdjęć, za czas jakiś trochę ich powrzucam i mam nadzieję, że Wy też jakieś tam pokarzecie. Twoje Elka już sobie oglądnęłam, fajnie . A co do spotkania - wilczaki dopiero w więkrzym gronie robią prawdziwe wrażenie. Ogólnie było wspaniale, no i bez więkrzych sprzeczek między naszymi psami. Niestety Clifcio i Beruszka nie mogli uczestniczyć w spotakniu, ale liczę, że za rok nadrobią zaległość, albo może już wcześniej nawet . Mój Varg na spotkaniu zareagował na nowe znajomości bardzo fajnie: nie byl, jak się obawiałam, trochę przestaszony aż taką gromadą wilczaków, ale wyraznie podobało mu się to, że może uczestniczyć w takim wilczym stadzie, pokazywał też, że już najmniejszym dzieckiem nie jest i nie da sobie w kaszę dmuchać, choć z drugiej strony nie naskakiwał też żadnemu psu. No, z wyjątkiem Amberka, ale to tylko trochę i chyba po prostu z zazdrości o piękny, brązowy kolorek... . Co ciekawe, Jolly przypomniała sobie, że Varg to Varg, i ponownie go zaczepiała, jednak Varg ponownie był chyba trochę speszony jej zachowaniem, no i widac bardziej mu się spodobała Alinka :P. I Balrog . To prawie równieśnicy, obaj byli do siebie bardzo pokojowo nastawieni, super. Ok, teraz zabieram się znowu do zmiejszania fotek. Sprobuje jeszcze dziuś trochę jakiś dać na forum.

Pozdrawiam gorąco wszytkich uczestników spotkania u Wilków z Polskiego Dworu i tych, którzy przyjechali na wystawę
Agnieszka jest offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 23:03   #25
ewamirekbednarscy
Junior Member

Wszystkim dziękujemy za spotkanie, mam nadzieję, że w przyszłym roku powtórzymy w większym gronie. Nawet Apek po wizycie "rodziny" sie rozkręcił. Ale najbardziej zawiedziona jest Kropka, nie ma już tej fajnej bandy??? padła co prawda z wyczerpania, ale czego się nie robi dla towzystwa.
Old 11-07-2005, 23:14   #26
Ori
Senior Member

Ori's Avatar

Send a message via Skype™ to Ori

a tak wygladali lysy Juzio i nasz przesliczny srebrzysty

tu nasz maly lobuziak z opiekunkami

i "maly" Cheitanek z wujkiem Amberem
Old 11-07-2005, 23:17   #27
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Ok, to ja już też mogę dać fotki. Ale dziś będzie bardzo ogólnikowo, bo padam ze zmęczenia. Zresztą piszcie, jak będziecie chcieli więcej, czy wstawiać, czy nie. A oto zdjęcia (klikając na nie będziecie mieć powiękrzenia):

śiczna i sympatyczna Iowa Eden severu nazywana w skrócie Ajo (bardzo mi się ten "skrót" spodobał)

Apodis Wilk z Polskiego Dworu, tutaj wyszedł bardzo dumnie :-)

Balrog i Botis z Peronówki, dwaj bracia

Kirk Kroy Eden severu z fantastyczną miną, za nim Daphne Maly Bysterec, a przed nim - o ile się nie mylę - Jolka z Molu Es

Dzień i Noc, czyli powtórka z rozrywki

Gaga z wilkami

gromada

matka z córką, czyli Jolly z Molu Es i Alistair Wolf z Peronówki

Oskar - super wilczak

Amberek przy stole

kolejne fajne zdjęcie z seri "Reakcja wilczaka na smakołyk"

przyszła "pani wilczakowa", czyli Tresji

gonitwa: Varguś, Alinka i Amberek

I na dziś to będzie wszytko. Zdjęcia z samej wystawy wylądują w najbliższym czasie przy okazji tamtego tematu o wystawie.

Hej, pozdrawiam
Old 11-07-2005, 23:24   #28
Wiercinski
Junior Member

Wiercinski's Avatar

Send a message via Skype™ to Wiercinski

Dzięki za zorganizowanie wspaniałego spotkania! Atmosfera – jak zwykle super, jedzenie pyszne (Daphne może potwierdzić), nawet pogoda dopisała (jeden mały deszczyk się nie liczy).
W trakcie spotkania można było zaobserwować sympatie, koalicje i anse. Jolly kokietowała Varga, temu z kolei do gustu przypadły Ali i Iowa, Amonek upodobał sobie Daphne, Amber powarkiwał na wszystkie samce a Cheytan zachęcał wszystkich do zabawy. Botis i Balrog – kłócili się o przewodnictwo w stadzie, Oskar i Tracey – czarne wilczaki – nie wchodziły w żadne układy z potworami o wilczych oczach.
Apcio i Adusia zdegustowani liczbą gości (czytaj: intruzów) wybrali psi azyl pod kredensem.
Beruszka i Clif z racji „Woli Bożej” - pozostali w odosobnieniu. Więcej grzechów nie pamiętam.
Elu – dziękujemy za wprowadzenie chwilowej dyscypliny w rozbrykanym towarzystwie właścicieli wilczaków.

Dziękujemy z ten raz i potwierdzamy udział w następnym spotkaniu.
Wiercinski jest offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 22:09   #29
Narvana
love and terror

Narvana's Avatar

Hej
Super bylo i juz
Ja nie dlugo napisze cos wiecej na antylidze, jesli Margo podesle mi fotki...
Dzieki Aga ze zrobilas mojej suczce fotke!
Ja mam cale nagrabnie na kamezre
Z tym ze u mnie na PC nie da sie zgrac z kamery i musze do kolegi...
ale mam nadzieje ze i Wy bedziecie mogli to zobaczyc...
Old 13-07-2005, 00:13   #30
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Marzena, hehe... hm... mam takie same spodnie
A na Twoje fotki czekam. Trejsi zrobiłam jeszcze jedne dwie, ale nie wyszly.
Old 16-07-2005, 16:33   #31
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

OK, udalo sie nam podeslac (choc czesc) fotek i teraz chcielibysmy juz oficjalnie podziekowac za spotkanie. Bylo baaaardzo udane: swietnie bawilismy sie nie tylko my, ale i Bure. My przy suto zastawionym stole, doskonalym jedzeniu i rozmowach, Bure z innymi czworonogami. Teren rzeczywiscie wymarzony (raj dla kazdego wilczaka): masa miejsca, gdzie psy mogly szalec do woli. I nawet pogoda dopasowala sie znakomicie....
Jolka przez caly czas nie mogla sie zdecydowac, czy woli psy czarne (Oskara), czy srebrne (Varga). Ali byla zaskoczona zainteresowaniem swoja osoba ze strony panow i bardzo sie rozkrecila. Balrog (vel Golota) i Botis (vel Kustyk) nie zwazaly na inne psy - w glowach mialy tylko mysli o wyrownaniu wspolnych rachunkow. Tzn z dwoma przerwami: Botisa na zebranie (ale na drugim koncu stolu, aby sie nie wydalo) i Balroga, ktory ogromna (odwzajemniona) sympatia zapalal do Varga (co kiepsko wrozy obu psom, jesli chodzi o przyszla kariere reproduktorow ). Wlasnie takie spotkania sprawiaja, ze Bure maja bzika na punkcie wyjazdow - to na 100% zapamietaja na dlugo....

Wiec jeszcze raz chcielibysmy podziekowac Polskiemu Dworowi za wspaniala sobote! A kto nie byl, nie zaluje!

Czesc fotek wrzucilam na strone (-> SPOTKANIE i -> ZAWODY) - reszte dodam na Wolfdoga, jak tylko naprawia nam ISDNa....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules