![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
No to mamy pierwszego psa mieszkającego w Polsce "carrier"
![]() Wczoraj dostałam wyniki Kalinki. Najważniejsze, że nigdy Kali nie zachoruje i jej szczeniaki też ![]() ![]() Wynik badania Kali będzie umieszczony na liście Mijke do publicznej wiadomości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
To teraz czekamy na te Twoje zadeklarowane 5?
Edit: 8 (sorry)
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Ultima modifica di Gaga : 12-23-2010 a 12:50 AM Motivo: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Z trojki ktora robila badania -wyniki beda dwa. Jedna probka poszla do kosza. Jeden wynik jest opublikowany. Drugi bedzie...to mam obiecane. Moze byc? Czy jeszcze mam sie z czegos tlumaczyc... ![]()
Ultima modifica di z Peronówki : 12-23-2010 a 01:27 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
odnosiłam się bezpośrednio do Twoich słów: Quote:
Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Mowa o "tworzeniu listy z psów, które w międzyczasie się badają" to zwykla manipulacja, bo nic takiego nie zrobilam (co JASNO wynika z moich wypowiedzi - ZADEN z obecnie badanych psow NIE BY WLICZONY do tej 5-tki, a K-lee nie wliczaj do trojki, bo wmawiasz mi cos, czego nie zrobilam). Wiec prosze nie rob jakis tajnych teorii spiskowych. Bo w tym roku mamy ich juz pod dostatkiem... Quote:
Wspolne badania byly planowane NIEZALEZNIE OD DANIELI, o ktorej jeszcze nikt wtedy nie wiedzial... Chodzilo o wspolne przebadanie calej grupy psow w jednym z "oficjalnych" laboratoriow. Na serio - wystaczylo zapytac Rybke, aby miec jasna odpowiedz (lub chocby przeczytac forum: http://www.wolfdog.org/forum/showpos...&postcount=111). Chyba, ze ona tez jest juz zaliczana do 'lgarzy'.... Tak, akurat Daniela spadla nam z nieba. Bo to pozwala przebadac obecnie nie tylko wybranych, ktorych na to stac, ale wszystkich chetnych. Oczywiscie upada teraz sens wspolnego badania w Laboklinie, bo wiele osob chce badac psy u Danieli i nie zalezy im na certyfikacie. Ale projekt Danieli nie jest jedynym jaki byl - on jedynie zastapil poprzedni...
Ultima modifica di z Peronówki : 12-23-2010 a 05:17 PM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Gaga, Margo nie mogła wliczyć w to K-lee, bo zwyczajnie nie wiedziała, że będę ją badać teraz. Margo znała moją wersję, że będę badać wspólnie przy ktorymś z projektów, miało to być w Późnej. Tak się złożyło, że zrobiłam to wcześniej i poinformowałam Margo o tym dopiero po wysłaniu już próbki do badania. A próbka została wysłana do badania 15 grudnia
![]() Margo od nas przynajmniej jeden szczeniak będzie badany ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|