Quote:
Originally Posted by z Peronówki
Bedzie 7. Z piatki o ktorej pisalam jeden wynik jest opublikowany. 4 mam nadzieje, ze bede podane.
Z trojki ktora robila badania -wyniki beda dwa. Jedna probka poszla do kosza. Jeden wynik jest opublikowany. Drugi bedzie...to mam obiecane.
Moze byc? Czy jeszcze mam sie z czegos tlumaczyc... 
|
I żeby zakończyć, to rzucę końcową odpowiedź.
odnosiłam się bezpośrednio do Twoich słów:
Quote:
*Coz, wiwat pseudo-hodowle! HodoFcy badac swoich psow oczywiscie nie beda... A jak sie im w Polsce jakis hodowca wychyli i psy przebada - to poczekaja na wyniki i wynajda (lub co w ich wypadku bardziej prawdopodobne - wymysla) cos, aby zrobic z niego producenta rozmnazajacego chore psy.*
|
Quote:
Tak sie sklada, ze mamy obecnie najwiecej przebadanych psow na DM i karlowatosc wsrod polskich hodowli.
|
Słusznie założyłam, że te słowa to na wyrost, bo jak się okazuje, podaną przez Ciebie listę tworzysz z psów, które w międzyczasie się badają (m.in K-Lee, która w czasie gdy pisałaś te słowa nie miała jeszcze rozpoczętej procedury badania), a wynikałoby, że mówisz o swoich, na których hodujesz. I dobrze wiesz, że tego dotyczyły moje pytania.Cóż, dzięki Danieli finał wyjdzie OK, czasem ratunek spada z nieba

A ponieważ chodzi o coś ważniejszego niż łgarstwo, to rzeczone puszczam z dymem.