Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Thread Tools Display Modes
Old 09-02-2011, 22:55   #15
Anathema
Junior Member

Anathema's Avatar

4x až 5x, vždyť jsem to psala
nebo spíš, ráno po procházce porci, pak dostane do misky víc než další dávku, když se vrátím z práce, nemá nikdy sežráno všechno, ale většinu ano. Pak procházka, další dávka, pak večer okolo osmé a na noc ještě trochu granulí, někdy si je vezme někdy ne (už je asi vynecháme). Ve výsledku jí tedy 4x až 5x denně, roste pěkně (do výšky, ne do šířky )

S tím že se přecpe pokud jí jen 3x denně mám zkušenost proto, že když mi skončila dovolená a byl doma první dva dny přes pracovní dobu sám, odmítal celých těch 9,5 hodiny jíst a pak šíleně žral. Ale zvykl si a už jí i v mé nepřítomnosti. Je to šikulka ani už není moc hysterický když odcházím, sice brečí, ale neřve z plných plic a v noci neřve vůbec, po desáté zalehne a je klid do rána (nespí s námi v ložnici, ale je uvnitř v bytě). Jen vstává podle sluníčka, takže každý den o malinko dřív a pak začíná rachot kupodivu za ty skoro 4 týdny ještě nic nezničil, když nepočítám překousaný kabel k notebooku a ohlodané pantofle. Nábytek nedemoluje, dokonce ani netahá knihy z otevřené knihovny a to jsou od stropu až na zem, nechává je ladem. Pravda ale je, že všude po zemi je tisíc jeho hraček, od prázdných pet lahví přes staré sedáky z židle po různé míčky a žužlíky. Je prostě moc moc hodný a učenlivý a velmi, velmi sebevědomý (ale všichni nás varujou, že demoliční období teprve přijde).

Měla bych si zakázat tohle fórum, jsem z pejska tak nadšená, že když o něm můžu povídat nebo psát, jsem k nezastavení. Hrozný spam ode mě...

Last edited by Anathema; 09-02-2011 at 23:18.
Anathema jest offline   Reply With Quote

Posting Rules