![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Myslím, že pro nové majitele vlčáků by bylo zajímavé navštívit výcvikový víkend v Jevišovicích. Je spousta nových štěňat a ne každý majitel ví jak správně na čévéčko a nemá se třeba kde zeptat. Právě proto jsou pořádána různá setkání, výcvikové víkendy, tábory.... Jedním z nich je výcvikový víkend v Jevišovicích ( u Brna), který se bude konat 1.-3.4.2011. Výcvik bude probíhat pod vedením Karla Cvička (o kterém jsem slyšela, že má pro čévéčka "cit"), takže se nebojte přijet i s malým štěnětem. Budou se cvičit stopy, obrany i poslušnost. Protože je omezená kapacita kempu, musíte se přihlásit včas, uzávěrka je už 28.2.2011. Více informací Vám podá Dana Matušincová, tel: 721131063 nebo [email protected]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Za sebe (a Beru) muzu jen a jen vsem doporucit!!!
Vycvikar prizpusobuje vedeni vycviku veku psa a stupni vycviku, individualni pristup je samozrejmosti! Vhodne pro zacinajici majitele se sikovnymi pejsky, vsechno bezvadne vysvetli, nazorne ukaze (treba na jinem psovi, pokud je potreba). A take vam dokaze, ze CSV je plemeno jako kazde jine, jen je chyba v nas, majitelich, ze jim ty lumparny tolerujem ![]() Zatim vsichni, se kterymi jsem v kontaktu (i ti, co se nevenuji se svym psem aktivne vycviku) odjizdeli spokojeni a obohaceni o nove poznatky. A za sebe muzu rict, ze pokrok vsech psu a jejich majitelu (kteri se ucastnili vycvikoveho tabora v Jevisovicih pod vedenim vycvikare Karla Cvicka) byl neuveritelny - at co se tyce obran, tak poslusnosti (zajmena radostneho projevu, presnosti, rychlosti). ps:samozrejme uz se tesime na obrany a vecerni kokinka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Souhlasím s Hankou !!! Mohu jen a jen doporučit :-)
Minulé setkání a tábor byly bezkonkurenční. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Upřesním jen místo - Jevišovice jsou od Brna cca 70 km, spíš by se hodilo napsat že jsou cca 17 km severně od Znojma (i když chápu že pro Hanku Kaufmanovou při té vzdálenosti z Kadaně je to vlastně u Brna
![]() Brána do areálu: 48°59'19.653"N, 15°58'57.189"E Cvičák: 48°59'21.932"N, 15°59'1.478"E (podle www.mapy.cz) Karel S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Priznam se,ze me to zaujalo. Kdyz jsem psala vedle v Privolani,ze az potkam dobreho vycvikare,mozna zmenim nazor na cvicaky,tak tady mam zrejme sanci. Akorat je problem,ze nejsem mobilni.Teda mam auto,ale neridim,protoze nejsem zkusena a bojim se. Draha polovice se mnou asi nepojede
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Pokud by mel byt jediny problem dostat se ze Znojma (nebo Gresloveho myta) do Jevisovic, tak verim, ze se nekdo ochotny najde a za drobnou uplatu - (vecerni kokinko) te z tama vyzvedne a pak zase hodi na nejaky rozumny spoj. Teda pokud to nebudes resit na posledni chvili, jak nekteri "nejmenovani" - timto zdravime synovce Akkona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Chtela jsem se zeptat,zda nekdo nahodou nepojede z Prahy vlakem,bylo by to o dost levnejsi. Kdyz tak se muzeme domluvit pres PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Pokud má někdo zájem, můžu vzít autem 1 osobu + psa v pátek 1. dubna z Brna do Jevišovic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ja mam jeste posledni dotaz a to ten,jestli bude jeste nekde vyvesen priblizny casovy harmonogram.Na klubovych strankach zatim nic a me se jedna o to,protoze pojedu vlakem,kdy tam mam v ten patek byt,kdyby se trebas uz neco cvicilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
No nevím, já jela minulej rok s vlkem z Prahy do Znojma dálkačem (busem) a úplně bez problémů, trvalo to cca 3 a půl hodiny a v pohodě. Je ale pravda, že já svou přišeru táhnu sebou od štěnda téměř všude (i domů do KE - cesta vlakem kolem 10 hodin) takže je zvyklý
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
no jo,ale kolik mu bylo,to bylo jeste maly stendo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Mellorn, bylo to na podzim a velikosti už tehda odpovídal velikosti Arwen
![]() Ale to už jsme OT (moc se omlouvám) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Zjistím co a jak a zítra napíšu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Caba
|
![]()
Figurant a výcvikář Karek Cviček nám opět dal co mohl.Zlepšili jsme si metodiku poslušnosti,obrany byly naprosto skvělé,tentokrát jsme trenovali i revíry.
Neznám lepšího figuranta na československé vlčáky, video které bude v brzké době k dispozici mluví samo za sebe. Každý učastník si mohl odvést video s poslušností a obran. Aby viděli jaké pokroky dělají a také jaké chyby je potřeba odstranit. Všem doporučuji aby se za 14 dní přijeli na další výcvikový víkend,nebot další je plánovám až na červen. Opět bude trénink stop,poslušnosti,obran. Kdo bude mít zájem také trénink bonitace. Sebou dobrou náladu,výcvikové pomůcky,hory pamlsků. Přihlásit se můžete u paní Matušincové [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|