![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Mnie z oceny nie podobały się dwie sprawy - u Lestata ocena ogonu gdzie wzorzec wyraźnie mówi jak powinien nosić ogon i nie jest to żadna nieprawidłowość - "OGON:
Wysoko osadzony, wiszący. Przy pobudzeniu wzniesiony szablasto." Druga sprawa to masa psa Irris jest za gruba hmmm wedle wzorca jest ok - "Linia dolna i brzuch: brzuch podciągnięty i napięty, boki trochę zapadnięte." Według mnie "trochę zapadnięte" nie oznacza skóra i kości + wystające żebra.
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
I wcale mnie nie dziwi, ze Irris nie jest juz chudą laską - w pewnym wieku ma się albo twarz, albo figurę. Bardzo mi się podobały oklaski dla Twojej suki - szacun dla wieku i osiągnięć. I to, że do porównania stanęły prawie wyłącznie jej dzieci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Anula wielka szkoda że nie zostaliście na finały
![]()
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Przy takiej bidzie potem kazdy normalny wilczak wyglada na grubego... ![]() A co do Irrisiaka - sadzie, ze w klasie weteranow warto brac juz poprawke na wiek... Po to jest ta klasa, aby nie rownac "babc" do mlodych "lasek"... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|