![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
No, teraz to już jest co oglądać na wystawach, bo jednak trochę wilczaków się wystawia :P
Jak ja byłam na wystawie jakoś ok. 2000r. i pierwszy raz w życiu zobaczyłam tam wilczaka...to był cały jeden! ![]() ![]() Od tamtej pory moja miłość trwa i jakoś nie chce mi przejść ![]() Bardzo się cieszę, że będę mogła pooglądać trochę piękności na żywo - mam nadzieję, że nie będę zbyt męcząca dla Was ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
To i ja się podłączam.... będą dwie gapiące się wariatki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Hi hi w wolnej chwili oddam Lunka na wytarmoszenie
![]() ![]() ![]() ![]() \
![]() |
#25 |
love and terror
|
![]()
Foty sa zawsze mile widziane!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Oo, widzę że nie jestem jedyną niepoprawną fanatyczką, która będzie plątać się przy wilczakach
![]() Bardzo cieszę się, że będę miała okazję poznać te Wasze "diabły" ![]() Już nie mogę się doczekać wystawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Ja też już nie mogę się doczekać wystawy, zazwyczaj na tydzień przed zaczynam już świrować z niecierpliwości
![]() ![]() ![]() Rok temu byłam z Tamlinem na wystawie, była piękna pogoda, a husky miały ring w hali. Teraz jadę z Baldurem, pogoda ma być koszmarna, a wilczaki pewnie będą na dworze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Według moich źródeł prognozowych ma być bezchmurnie!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Mam pytanko: ile czasu zajmuje na piechotę przejście od miejsca wystawy na Bulwar Czerwieński? Chciałam po ocenie dołączyć do moich, a nie wiem jak się z nimi umówić? A i czy trzeba mieć w mieście dla psa kaganiec czy starczy kantar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Już się nie mogę doczekać wystawy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Lorka po mieście chodzi bez niczego, chyba, ze wsiadamy do tramwaju lub autobusu - wtedy wkładam jej plastikowy kaganiec, żeby inni pasażerowie czuli się bezpiecznie i żeby nie zapłacić mandatu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
No to jakaś godzinka spacerkiem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
I po wystawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baldiemu poszło w ringu bardzo dobrze ![]() ![]() Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie, a w finale ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT ![]() ![]()
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Piwo? Aga!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Ja również gratuluję sukcesów!
Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Was i Wasze cudowne psy ![]() Dziękuję za cierpliwość, bo nie odstępowałam Was na krok :P Ale cóż poradzić - żadna inna rasa praktycznie dla mnie nie istniała w towarzystwie wilczaków ![]() Tutaj link do zdjęć z dzisiaj. Jeszcze nie wszystkie wrzuciłam, myślę że reszta pójdzie jutro ![]() https://picasaweb.google.com/1131591...Pamps3b36yBogE Zdjęcia, na których widać same psiaki poza ringiem, pozwoliłam sobie wrzucić na Dogomanię. (http://www.dogomania.pl/threads/2029...9kna-i-Bestia.) Zdjęć z ringów nie publikuję nigdzie, są tylko na Picassie do Waszego wglądu i użytku. Dostepne tylko dla osób posiadających link ![]() Gdyby ktoś chciał, żeby jakieś zdjęcie usunąć, to proszę pisać bez skrępowania, bo nie każdego pytałam o pozwolenie na cykanie zdjęć ![]() Mam nadzieję, że za kilka lat będę biegać po ringach razem z Wami ![]() Last edited by makota; 27-06-2011 at 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Distinguished Member
|
![]()
Nam udało się zrealizować plan w 100%, tzn zakończyć karierę wystawową Lorki z oceną bdb, czyli bez konieczności wychodzenia na ring drugi raz i do tego z świetnym opisem ("Dobra wielkosc i proporcje, sucza głowa, nieco krótka kufa, górna i dolna linia w normie, ogon w ruchu wysoko noszony, wolałbym żywszy temperament"
![]() ![]() Co by nie było - żegnajcie wystawy! ![]() ![]() ![]() NB Czy często się zdarza, że nie ma w ringu pokazywania zębów? Żałowałam, bo komenda "zęby" była naszym hitem i ominęła nas ostatnia szansa jej zaprezentowania ![]() Last edited by Rona; 27-06-2011 at 06:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Gratulacje dla zwycięzców, dzięki za miłe spotkanko. wyniki Dervli: ocena doskonała, CWC, złoty medal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|