Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 21-07-2011, 18:31   #13
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Quote:
Originally Posted by jaskier View Post
Moja wypowiedź, a podobnie również zrozumiałem Faolana (jeżeli źle, popraw mnie), ma na celu zwrócenie uwagi jak to wszystko wygląda z punktu widzenia innych użytkowników, konkretnie ludzi nowych w środowisku. A wygląda to na bezsensowną kłótnie, która została przyniesiona na to forum przez Grabę. Tak to wygląda, a wszystko inne, co się kryje pod podszewką - tego nie widać.
Każdy ma prawo odpowiedzieć na zaczepkę. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie - to jest oczywiste. Ale czasem może nie warto? Zwłaszcza, że wypowiedź była na obcym forum - to po pierwsze. Po drugie nazwanie jej "aferą" to duże przegięcie - bo sugeruje, że temat dotyczy nas wszystkich. A nie dotyczy.
Mhmmm skoro szukasz podtekstu lub "dna" radzę poczytać forum z czasów kiedy, to jeszcze nie było mojej hodowli, kiedy, to Unka była sobie zwykłą dziewczynką pokonującą psy konkurencji i jak sobie mną wtedy tyłek wycierano - wtedy też były wojny tylko, że o swoje walczyli i Daniel,
i Margo (przepraszam jak kogoś pominęłam) taka kolej rzeczy. Więc jeśli przez min. 1,5 roku ktoś pluje Ci w twarz, Ty masz prawo ją wytrzeć - ale spoko rozumiem, że wygląda wszystko inaczej z boczku, bo sama też byłam, przeciw wojnom i nie rozumiałam o co im chodzi.
Afera jak najbardziej dobrze ujęte, bo jeżeli przychodzisz do domu, siadasz do kompa zobaczyć czy napłynęły nowe wieści od wł. malućkich, a dostajesz kupę info, że "coś" się dzieje...., to sorry jest jakaś afera.

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote

Posting Rules