![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Widac mam German Shepherda ![]() Co do ciagniecia - bylo poza ringiem raczej i w drugą stronę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Na serio nie ma sie co zloscic... po prostu z czasem czlowiek ma na taki opis uczulenie... ![]() ![]() Inna sprawa - warto o ruchu mowic, bo wiadomo - zwykle jest tak, ze sedziowie mowia jedno, a hodowcy (i wzorzec) wiedza drugie... "Odruchem" sedziow z pierwszej grupy jest oczekiwanie od wszystkich psow "wydajnego" ruchu i "przestrzennego wykroku"... Ocenianac wilczaki stawiaja na te najmocniej katowane....czyli najgorsze... ![]() Zjezdzilam mase wystaw i jesli przegrywalismy to zwykle (jesli nie za "wysoko noszowy ogon) wlasnie za malo wydajnym ruch - bardzo czesto na pierwszym miejscu stawal pies zbudowany tak jak wilczak zbudowany byc nie moze... Wystawy to sport - tego zmienic sie nie da, bo CsW do V. grupy nam nie przeniosa... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Nie złoszczę sie Margo, mysle, ze mam do mojego psa i wystaw wystarczajacy dystans.
Sedziowie to tez ludzie. Nastepnym razem trafi sie nam na wystawie spec od jamnikow na przyklad i opisy tez beda ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]()
W porzadku...
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() A sedzia od jamnikow moze sie okazac SUPER, bo moze to byc np. aktywny czlonek zwiazku lowieckiego, ktory doskonale wie jak wyglada wilk... ![]()
![]() |
![]() |
|
|