Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-01-2012, 00:32   #1
Puchatek
Senior Member

Ja się na tych wszystkich internetowych sprawach niekoniecznie znam, dlatego nawet nie będę szukać serwerów-bajerów, potwierdzać czy dementować i się denerwować. Mam tylko nadzieję, że cała akcja to nie odwrócenie uwagi /jak to często w polityce bywało/ od czegoś gorszego dla społeczeństwa. Mam nadzieję, że Anonymus rzeczywiście działają w słusznej sprawie. Mam nadzieję, że brak odzewu /zapowiadanego/, to nie podkupienie ich członków przez „rządowców”. Mam nadzieję, że jeśli coś zrobią, to nie będziemy mieć serii niewyjaśnionych śmierci....
Puchatek jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 00:42   #2
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Send a message via Skype™ to God Of War

Wierz mi, nie przekupią, tu gra toczy się o wyższą stawkę niż kasa.
Mały off top: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...09962248_n.jpg
a dla zainteresowanych aktywnością Ann - https://twitter.com/#!/AnonymousWiki nie wiem czy się trzeba logować, to jest jedyny oficjalny ogólny profil Anonymous. Expect us.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
God Of War jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 01:36   #3
maria
Junior Member

maria's Avatar

Quote:
Originally Posted by God Of War View Post
Wierz mi, nie przekupią, tu gra toczy się o wyższą stawkę niż kasa.
Mały off top: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...09962248_n.jpg
a dla zainteresowanych aktywnością Ann - https://twitter.com/#!/AnonymousWiki nie wiem czy się trzeba logować, to jest jedyny oficjalny ogólny profil Anonymous. Expect us.
no to podtrzymałeś nadzieje, bo przez te fałszywki z napisami Anonymus napatrzyłam się tylko na manipulacje. choć ludzie wcale w nich fałszywek nie widzą, co najgorsze, ale przynajmniej dzięki temu nie tracą ducha

ciekawe kto tych od podmiany strony wystawił. happyninjas - od razu się z policją kojarzy, a tym bardziej, ze zrobili dopisek o dziecku i handlu narkotykami, czyli znają jego prywatne życie, jak i zakamarki handlowej działalności, a ponadto stworzyli jego portret psychologiczny... czyżby jakieś skrzywienie zawodowe? to najbardziej pasuje mi do działań służb. a przez opisane kradzieże mógł być na celowniku policji od dawna.

wypatrzyłam, że kiedyś udzielał się na forum hakerskim, po czym zniknął, okłamując wszystkich przy użyciu koleżanki, że zginął w wypadku. dociekliwi uczestnicy forum doszli do prawdy, jedni poczuli się ośmieszeni, inni oszukani, w kazdym razie to zagranie napewno nie przysporzyło mu przyjaciół w tym środowisku. gorzej byłoby jednak, jesli happyninjas to policja, która tym zagraniem pokazała, że środowisko nie jest zjednoczone i każdy każdego może wsypać.
maria jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 02:05   #4
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Nie zdziwie sie, jesli masz racje co do happyninjas - Anonimowi atakuja strony OFICJALNE, nie robia durnych podrobek tych stron o podobnych adresach, bo i po co? Jednakze, wiele osob, w tym ja, nabralo sie ta mistyfikacje, wiec chcac nie chcac troche pomogli Anonimowym, bo chodzilo glownie o to zeby pokazac, ze zadna strona nie jest bezpieczna, przynajmniej ja tak to odebralem - na zasadzie kto nie z nami, ten przeciwko.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
Old 28-01-2012, 10:54   #5
maria
Junior Member

maria's Avatar

ale teksty typu "handel narkotykami" czy "kradzież pieniędzy przez net" to równie dobrze może być podpucha, aby nikt za tymi ludźmi się nie wstawił, nie robił z nich bohaterów rewolucji, wszak wyeliminowali hakera-złodzieja pieniędzy-dealera, dlatego nikt się jego losem nie przejął. dla mnie ten tekst jest naciągany. i jeszcze to marne wrabianie kolegów z branży i robienie z nich donosicieli...
w komentarzach niektórzy piszą "Anonymus, jesli cię złapią, to wykupimy cię z więzienia", ale przecież nikt nie wykupi złodzieja i dealera narkotyków... nawet jeśli złapią "prawdziwych bohaterów" to dodadzą im na wstępie etykietkę morderców, narkomanów, złodziejaszków, i już żaden tłum się za nimi nie będzie ujmował...
maria jest offline   Reply With Quote
Old 28-01-2012, 11:55   #6
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Anonymous nie kradną pieniędzy ani nie handlują narkotykami, najlepszy przykład jak dostali się do poufnych informacji o kartach kredytowych ludzi, którzy w jakiś sposób figurowali w bazie danych Sony i Visa (w tym ja) - jakimś dziwnym trafem mogli spokojnie opróżnić konta, a jednak nic nie zrobili, chodziło o ukaranie koncernu i każdy wyszedł na tym lepiej niż przed atakiem.
Old 28-01-2012, 14:48   #7
revii
Junior Member

revii's Avatar

A to tak z przymrużeniem oka, również o "autorytecie" Hołdysa
revii jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules