![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ja się na tych wszystkich internetowych sprawach niekoniecznie znam, dlatego nawet nie będę szukać serwerów-bajerów, potwierdzać czy dementować i się denerwować. Mam tylko nadzieję, że cała akcja to nie odwrócenie uwagi /jak to często w polityce bywało/ od czegoś gorszego dla społeczeństwa. Mam nadzieję, że Anonymus rzeczywiście działają w słusznej sprawie. Mam nadzieję, że brak odzewu /zapowiadanego/, to nie podkupienie ich członków przez „rządowców”. Mam nadzieję, że jeśli coś zrobią, to nie będziemy mieć serii niewyjaśnionych śmierci....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Wierz mi, nie przekupią, tu gra toczy się o wyższą stawkę niż kasa.
Mały off top: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...09962248_n.jpg ![]() a dla zainteresowanych aktywnością Ann - https://twitter.com/#!/AnonymousWiki nie wiem czy się trzeba logować, to jest jedyny oficjalny ogólny profil Anonymous. Expect us.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ciekawe kto tych od podmiany strony wystawił. happyninjas - od razu się z policją kojarzy, a tym bardziej, ze zrobili dopisek o dziecku i handlu narkotykami, czyli znają jego prywatne życie, jak i zakamarki handlowej działalności, a ponadto stworzyli jego portret psychologiczny... czyżby jakieś skrzywienie zawodowe? to najbardziej pasuje mi do działań służb. a przez opisane kradzieże mógł być na celowniku policji od dawna. wypatrzyłam, że kiedyś udzielał się na forum hakerskim, po czym zniknął, okłamując wszystkich przy użyciu koleżanki, że zginął w wypadku. dociekliwi uczestnicy forum doszli do prawdy, jedni poczuli się ośmieszeni, inni oszukani, w kazdym razie to zagranie napewno nie przysporzyło mu przyjaciół w tym środowisku. gorzej byłoby jednak, jesli happyninjas to policja, która tym zagraniem pokazała, że środowisko nie jest zjednoczone i każdy każdego może wsypać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Nie zdziwie sie, jesli masz racje co do happyninjas - Anonimowi atakuja strony OFICJALNE, nie robia durnych podrobek tych stron o podobnych adresach, bo i po co? Jednakze, wiele osob, w tym ja, nabralo sie ta mistyfikacje, wiec chcac nie chcac troche pomogli Anonimowym, bo chodzilo glownie o to zeby pokazac, ze zadna strona nie jest bezpieczna, przynajmniej ja tak to odebralem - na zasadzie kto nie z nami, ten przeciwko.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ale teksty typu "handel narkotykami" czy "kradzież pieniędzy przez net" to równie dobrze może być podpucha, aby nikt za tymi ludźmi się nie wstawił, nie robił z nich bohaterów rewolucji, wszak wyeliminowali hakera-złodzieja pieniędzy-dealera, dlatego nikt się jego losem nie przejął. dla mnie ten tekst jest naciągany. i jeszcze to marne wrabianie kolegów z branży i robienie z nich donosicieli...
w komentarzach niektórzy piszą "Anonymus, jesli cię złapią, to wykupimy cię z więzienia", ale przecież nikt nie wykupi złodzieja i dealera narkotyków... nawet jeśli złapią "prawdziwych bohaterów" to dodadzą im na wstępie etykietkę morderców, narkomanów, złodziejaszków, i już żaden tłum się za nimi nie będzie ujmował... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Anonymous nie kradną pieniędzy ani nie handlują narkotykami, najlepszy przykład jak dostali się do poufnych informacji o kartach kredytowych ludzi, którzy w jakiś sposób figurowali w bazie danych Sony i Visa (w tym ja) - jakimś dziwnym trafem mogli spokojnie opróżnić konta, a jednak nic nie zrobili, chodziło o ukaranie koncernu i każdy wyszedł na tym lepiej niż przed atakiem.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
A to tak z przymrużeniem oka, również o "autorytecie" Hołdysa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |