Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2012, 10:57   #1
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by shaluka View Post
Margo, bez obrazy, ale Ty zacznij się leczyć na paranoje czy cos.
Shaluka, brawo!!!! Wlasnie o to mi chodzilo!!!! DOKLADNE Z TEGO POWODU NAPISALAM TEGO POSTA. Oczywiscie, ze zmyslalam i dorabialam wlasne teorie!
Krew Ciebie zalalala i poplynal jad. Nerwy ci puscily. I w sumie szlusznie, bo czlowiek wscieka sie, gdy widzi wypisywane bzdury. I jawne klamstwa, prawda?

Teraz doskonale wiesz co ja czuje, gdy czytam bezsensowne, zmyslone teorie spiskowe. W TYM TWOJE!!!

PS. Wiec z Hanka ploty szly tak jak zawsze. Ale Hanka sie pomylila... Jak zwykle. Jej teoria spiskowa kompletnie pada... Nie Shaluka, ja nie mam problemu z psami Hanki - tak sie sklada, ze JA oceniam psy po ich REALNEJ wartosci hodowlanej, a nie tym z jakiej hodowli pochodza i w jakim panstwie sie urodzily. Ja mam problemu z Hanka. I jest on dokladnie taki sam jak z Voldemortem... Wybacz, ale na serio nie spotykam wiele osob, ktore sa mi w stanie klamac prosto w oczy. I ktore tak szkodza rasie - to jest jedna z glownych osob, ktora szczuje ludzi przeciwko sobie. Ktora wprowadza wlasnie ten nacjonalizm, podzialy, i czuje dzika radosc, gdy hodowcy skacza sobie do gardel. Zycie nauczylo mnie, ze warto takie osoby demaskowac - gdy sie nie bierze powaznie ich plot, gdy sie nie wierzy w slowa, ze ktos inny nas obgaduje to ilosc bezpodstarwnych wojenek spada w zadadzie do zera...

A widzac ten miot pomyslalam o czyms innym.... Hanka wypisuje, ze polskie CsW to zdegenerowane bonzai (ale dla niej "odpadem" sa wszystkie CsW, poza czeskimi, a dokladnie poza JEJ psami). To przeciez jak czytamy w ogloszeniach ona NIGDY nie wyhodowala strachliwego psa, NIGDY nie wyhodowala agresywnego (jej wlasne slowa!). Jej wilczaki sa WIELKIE i DORODNE... Smieszne wiec bylo zerkac na fotki, gdzie Timmy OD UHOSTE bawi sie z Ishtar, od ktorej nie widac, aby byl wyzszy, a za to zdecydowanie delikatniejszy... To mnie rozbawilo - ze Hanka moze gadac swoje, ale "jaka jest krowa - kazdy widzi" i na nic zdaje sie dopisywanie cxentymetrow na bonitacji... Mamy po prostu kolejny dowod jak mocno negatywny PR Hanki i jej slowa odbiegaja od rzeczywistosci...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules