![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Ja po podaniu nazwy rasy pokazuje swoj samochod. Mi to oszczędza strzępienia jęzora a hodowcom wydzwaniania. Jeszcze nie znalazlam klienta na wilczaka ktory by przeszedl ta probe
![]() Chociaz wczoraj sie zdziwilam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
"""http://tablica.pl/oferta/oddam-suczk...#b2d2bdd4;r:;s
Moze sie ktos skontaktuje i sprobuje namowic do poszukania ODPOWIEDZIALNEGO domu za posredenictwem kompetentnych osob?""" PUMA, POMOŻESZ???? Ktoś chciał mieć wilka, ale cuś nie wyszło?........... Ciekawe, gdzie szukał info o rasie.... ............ Gdy ludzie patrzą na mój samochód, to widzę ból i wielkie współczucie dla mnie....Nie rozumiO, że to nie ma dla mnie znaczenia... Last edited by Puchatek; 20-05-2012 at 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]() Quote:
Idąc kupić bilet na Wschodnim podszedł do mnie i do Gagi starszy pan, zapytał co to za rasa i oznajmił, że on zna takiego samego tylko że suczkę i jaśniejszą. Po chwili doszliśmy, że to sąsiad Twojej Mamy i zna Ciebie i Sexi ![]() Mały świat, co? Druga sytuacja sprzed kilku miesięcy- Ozi z Kasonem wracali z Lublina po odwiedzinach u Marti i Narsila (Centusia). Przesiadka na Centralnym w Wawie i widzą kogoś z młodym burym "na socjalu". Podeszli, przywitali się i mówią, że mają wilczaka i że wracają z Lublina. Na to chłopak, że jego siostra w Lublinie teraz jest i widziała tam wilczaka. Pokazuje MMSa w telefonie, a tam Marti z Narsilem idą przez miasto ![]() To pisałam ja- Rybka ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Moj mauzonek jakies 2-3 tygodnie temu widzial (siedzac w samochodzie) wilczaka w Nałęczowie - ktos sie przyznaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ja jestem strasznym podbiegaczem, bójcie się ![]() Mam naprawdę wyczulone radary ![]() Zauważam wilczaka w promieni kilku kilometrów i od razu "biegnę" spytać co to za pies (o ile go nie rozpoznałam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Chyba nie ma co popadać w paranoję. Widziałem ten wpis na kwejku wcześniej i do mnie za bardzo nie przemówił, ale też bym go tak nie demonizował.
Informacje o wilczakach już nie raz pojawiały się w mediach masowych: telewizji, gazetach itp. i tego nie da się uniknąć. Samo blokowanie informacji o tym, że taka rasa istnieje to tylko półśrodek. Prędzej czy później taki podjarany człowiek z kwejka i tak trafi do hodowcy i na nim będzie spoczywać ostateczną odpowiedzialność. To hodowcy powinni stać na straży rasy i selekcjonować nowych właścicieli. Wiadomo, że nie są w stanie sprawdzić na 100% każdego człowieka, ale oszołomów łatwo wyczuć na kilometr, a tych bardziej podstępnych raczej nikt nie zdemaskuje.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Juz to Kasi mowilam, ale jakis czas temu idziemy w Sopocie i nagle Pan z jakas pudelkowata sunia do nas podchodzi, patrzy na Ura i mowi: ...O narzeczona Imbuska...
![]() Last edited by avgrunn; 21-05-2012 at 07:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
I widzisz, co z tego wyszło... ...bo ja z tych "podstępnych" jestem... ![]() ... Cała ta "zabawa" mnie "wściekła" też dlatego, bo jest zrobiona fajnie: ona motywuje do działania, do chęci posiadania... ona wyzwala "dzikość".... i tu jest ból... Nikt nie mówi o nie propagowaniu, ale o propagowaniu z głową... Last edited by Puchatek; 21-05-2012 at 09:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
Celnie - no bo jak, JA nie dam rady??!!! No JA??!!!
![]() |
|
|