|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Wiem gdzie będę się zaopatrywać
Jak długo będzie to aktualne ?? Nawet jeśli było to w jakimś poście to nie rzuciło mi się w oczy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ostatnio wpadlam na ta stronke www.furkidz.eu , gdyby nie to ze jestem fanem skorzanych oldschoolowych obroz, to juz bym Smrodziachowi kupila taka :
![]() a to wersja dla wilczakowych slodkich lobuzic :
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
Już widzę Sheyutka w takiej obróżce
|
|
|
#4 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
Nie, nie. Właśnie o to chodzi że musi mieć różową
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
A spróbuj tylko!
![]() Przyjadę i zmuszę do noszenia koronkowej, majtkowo-różowej sukieneczki..... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ostatnio zastanawiamy się nad zakupem tzw. automatycznej smyczy, chcemy ją przeznaczyć na spacery po mieście. Linka, która świetnie sprawdza się poza miastem, odpada w terenie zamieszkanym - za wiele trzeba nią operować. A z drugiej strony taka standardowa 3-4m smycz nie wydaje się dawać odpowiednio dużo (kontrolowanej) swobody Zachwytowi.
Znaleźliśmy na jedynym-słusznym-portalu-aukcyjnym smycz firmy Flexi z przeznaczeniem dla psów ras dużych 50kg+. Czy ktoś z Was używał kiedyś tego typu smyczy do Wilczaków Sprawdza się ?? Jakieś przykre doświadczenia ? Widzieliśmy na osiedlu taką przy psie bokserowatym, który do małych też nie należy, i w jego przypadku wg właściciela sprawowała się świetnie. |
|
|
|
![]() |
|
|