![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A co do biegania, to do końca nie jestem zadowolona, ale przy takiej ilości oczu obserwujących to jeszcze nie biegałam... I opuszek Aszczu trochę mnie zmartwił ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ha ha a mnie doszły słuchy że nasz "przyjaciel" psa se zgubił, a tak na marginesie to trza mieć fantazje żeby psa zostawić w aucie z otwartymi szybami i liczyć że nie da dyla ale w jego przypadku już mnie nic nie zdziwi
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
Szczerze? Slysze o ocenach poszczegolnych psow i na miejscu wystawcow napisalabym do organizatorow, ze ocena wilczakow byla wtopa i jesli jeszcze raz zaprosza kolejnego pana, ktory nie raczyl przeczytac wzorca to WILCZAKOW (nie mowie o czechoslowackich owczarkach) na wystawie juz NIE ZOBACZA....
![]() |
#45 | |
Member
|
![]()
Grin, nie mówiłam że będę, więc może jednak kara mnie ominie?
![]() A tak serio - do końca nie byliśmy zdecydowani czy jechać, czy nie, więc w końcu życie zadecydowało za nas no i wyszło jak wyszło ![]() Ale czekam na zdjęcia ![]() Quote:
![]() No bo jak to tak... życzyć szerzej rozstawionych łap? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
My ocena doskonała, lokata II. Ale dla mnie to i tak wygrana Baldura, bo po półrocznej przerwie w wystawach, w tym rocznej w hali, nie wiedziałam co to będzie. A jak było ? Sędzia sam sprawdził zęby, długo i wnikliwie, Baldik dał się pogilać po głowie i naprawdę ładnie reagował na sędziego. Jestem strasznie dumna z zachowania Baldura na wystawie. Mamy nawet w karcie wpis "bardzo przyjazny pies"
![]()
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
Dla nas to pierwsze koty za płoty, zwłaszcza po występie naszej milusińskiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wilkokłak
|
![]()
Obiecane zdjęcia cz. 1
PSY Kl. baby: Bazyliszek ![]() Kl. szczeniąt: Akivaras Austant ![]() Młodzież Inspektor Kurt ![]() Gran Rojo Corazon ![]() Klasa pośrednia Baruch ![]() Zack ![]() Gran Milagro Azul ![]() Gran Milagro i Yipon ![]() Baruch i Gran Milagro ![]() Klasa otwarta Baldur ![]() Ellander ![]() Na razie tyle. CDN ![]() Last edited by Grin; 18-03-2013 at 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Byłam, widziałam........ i....... i właśnie wielkie "I"
kl. baby i 2 hodowczynie, które pokazały jak może (bo tu bez akcentu "powinien") zachowywać się maluch nawet nawet na pierwszej wystawie w dodatku halowej. Szanowne dziewczyny, obie mieszkacie w domkach, obie macie stadka podopiecznych - a tu maluszki świetnie zsocjalizowane i obie zaprezentowałyście je genialnie ![]() zacznę od dziewczynki: czyli bratanicy LUCY z Lasów Preczowskich - świetnie się patrzy na maluszkę, która szuka spojrzenia swej pańci jakby chciała powiedzieć: "dobrze, dobrze stoję, jesteś zadowolona, że jestem taka grzeczna?" - suuuuper ![]() nooo i mój drugi pupilek: BAZYLISZEK Wilk z Baśni ![]() ![]() ![]() Bez dwóch zdań te dwa maluchy obroniły honor wilczaka *czytaj pewny siebie ![]() Gratki PANIE HODOWCZYNIE!!!!! - ale coby Wam za wesoło nie było, to dopuszczam się twierdzenia, że oba maluchy mają we krwi programator posągowego stania ![]() P.S. Źle się patrzy na psy, które są wystawowymi wyjadaczami, a jest jak zwykle czyli do bani ![]() P.S.1. Gratulacje dla Luuuu - "łyse jest piękne" ![]() DIABLICA - specjalne buziaki - pozostanę jej fanką na zawsze ![]() P.S. K......... jego m.......... - jak można zostawiać wilczaka w samochodzie z uchylonymi oknami - gdzie tu zrozumienie istoty żywej!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
A takie zachowanie maluchow to nie norma? Mnie sie wydawalo ze normalnie zsocjalizowany szczeniak ogolnie to ma w nosie co sie dzieje. Z tego co zauwazylam straszki przychodza pozniej kiedy mozg zacznie dzialac
![]() eee...ktos zostawil wilczaka w samochodzie z otwartymi oknami (bo z uchylonymi to jak najbardziej rozumiem, byleby wilczak tylko nie wylazl) kto byl takim geniuszem?
![]() |
#52 |
VIP Member
|
![]()
Oczywiscie Grzesiek... Czyli po raz kolejny odbyla sie akcja poszukiwawcza jego suki... Mozna by bylo zwalac wine na suke, jak robi to jej wlasciciel, ale to przeciez nie jedyna taka wpadka tego czlowieka...
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Jak mozna na psa zwalac wine, on jest chyba niepowazny, jak u nas ojciec brame noca otworzyl i Urcio sobie poszedl poeksplorowac pole, to ochrzan zebral rodziciel a nie Uro, Urcio dostal buziaka ze wachal sobie trawke dwa metry od domu i ani myslal zwiewac
![]() W ogole nie rozumiem po co zostawiac psa w samochodzie jak sie przyjezdza na wystawe by go wystawic.
![]() |
#54 | |
Senior Member
|
![]()
"Kalinkowe" i "Baśniowe" /jak zwykle/ piękne!
![]() Kurt coraz "smakowitszy"... ![]() Ze zdjęć widać, że w zasadzie co wilczak, to do "odstrzału" ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ... I odwalcie się od Grzesia! Co chłopina winien, że suczydło /znowu/ wybrało wolność??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Tmave Zlo
|
![]()
Swoją drogą mam pietra. Od lipca powinnam Dewulca w weteranach pokazywać. Nie dość, że sucz może coś odwalić (na starość rozumki się mieszają), to i całe sędziowanie przyprawia o dreszcze (nie, nie emocji, obrzydzenia) coraz częściej.
Toż przym tych klatkach, łapach i kątowaniu nasz ulubiony "brak brody" blednie...
![]() |
#58 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Dziękujemy za ciepłe słowa odnośnie LUnki i odnośnie Bazyliszka
![]() ![]() ![]() Lunka - dosk.1, CWC,Naj.Suka, CACIB,BOB ![]() Bazyliszek - wyb. ob.1., Best Baby ![]() Opisy mamy bardzo lakoniczne. Też nam zwrócono uwagę na zastanawiające rzeczy... ![]() Dumna i blada jestem z psiaków obydwu, że tak ładnie się pokazały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grin, wielkie ale to wielkie dzięki za fotki! ![]()
![]() |
#59 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()