|   |   | 
| 
 | |||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  04-09-2013, 23:43 | #1 | |||||
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   Quote: 
  Przyjmuję przeprosiny.  Jeśli jednak "płaskoprzestrzenność" Cię ubodła, to także przyjmij moje przeprosiny. Quote: 
  Po cichu, to one już znikają od dawna... I nie ja jestem temu winna.... Quote: 
 Jak myślisz /RET./, ile w tym roku wilczaków zmieniło domy? 6? 8? 15? A ile z nich zrobiło to poprzez forum? Ile z nich spędzi swoje życie w kojcach, bo psychika nadszarpnięta?.... Ile z nich będzie miało już do naturalnej śmierci szczęśliwe i spokojne domy, w których rany się zagoją? Ile z nich będzie uśpionych z powodu błędu człowieka, któremu pochrzaniły się rasy? Quote: 
  Ja wstawiłam link ze strony schroniska i zaczęła się dyskusja, ale to jest pikuś w porównaniu z ................ A forma?! Cóż... nikt nie jest doskonały... Quote: 
  Ech...durny Puchatku, palnij się w łeb za swoją naiwność...  .... Rozejm?   Last edited by Puchatek; 04-09-2013 at 23:46. | |||||
|   |   | 
|  05-09-2013, 05:54 | #2 | 
| ngi dhla Join Date: Aug 2011 Location: małaPolska 
				 |   

Ja tylko nie rozumiem co pozytywnego dla Lokiego lub innych ludzi żyjących z psami, lub zastanawiającymi się nad zawarciem transakcji kupna/sprzedaży może wyniknąć z tego wątku. Ale widocznie mój but jest mądrzejszy. Zaangażowanie się w pomoc szukania nowego domu dla psa: tak. Zaangażowanie się w pomoc w szukaniu lepszej pracy dla właścicielki: tak. Strzelanie na oślep i dzielenie włosa na czworo: "zmarnowana energia". Psy szczekają a karawana idzie dalej... mam nadzieję do szczęśliwego finału. 
				__________________ Surman suuhun Last edited by netah; 05-09-2013 at 05:57. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |