Quote:
Originally Posted by Emi
 "off" czyli off topic, odbiegnięcie od myśli przewodniej wątku
|
Już proponowałem adminowi zmianę nazw wątków z "Dieta czysto wegańska" na "CZW dieta wegańska i nie tylko" oraz z " wilczak jako posokowiec" na "CZW posokowiec i obrońca" bo to chyba znacznie lepiej oddawałoby charakter tych watków, a dyskusja ma to do siebie że czasami najciekawsze rzeczy rodzą się na jej peryferiach
Quote:
Originally Posted by Emi
spójrz na swój poprzedni post. na końcu każdego cytatu brakuje tam ukośnika. edytuj post, wstaw / przed quote (czyli powinno być po każdym fragmencie tekstu, który chcesz cytować) i zobacz co się stanie
|
W tym poście z 08.03.2014 nie mogłem edytować bo nie mam tam ikonki do edycji ale w tym którym piszę stosuje się do Twoich zaleceń.
Przyszedł mi do głowy pewien prosty pomysł na skontrolowanie w jaki sposób u każdego CZW łatwo sprawdzić jak toleruje węglowodany wystarczy zbadać mu glukozę na czczo, podać 100 g węglowodanów w postaci białego ryżu (około 125 g ryżu) i zrobić normalna krzywą glukozową aparatem dla cukrzyków dla "ambitnych" u lekarza z oznaczeniem poziomów insuliny