Quote:
Originally Posted by sssmok
Z pazdziernikiem to moje przejezyczenie.
Pliki na serwer zostaly wrzucone w piatek 12 wrzesnia 2008 roku.
Nie pazdziernika. Mozna to sprawdzic, bo nie zmienialam w nich nic od tamtego czasu. Wrzucilam je po rozmowie z Toba, po wiadomosci na forum (patrz wyzej).
Napisales mi na gg (w skrocie), ze stronka ma byc surowa bez zdjec psow i ze na razie sie nie wypowiadasz. I tyle. Dla mnie to jest jednoznaczne ze wstrzymaniem sie z pracami....
|
Z tym się zgodze ale nie pisz, ze to na moja prośbę to zrobiłaś. Bo takiej prośby z mojej strony nie było.
Dopisałaś to celowo .
Quote:
Originally Posted by sssmok
A kalendarze? Wystarczy wyszukac temat - http://www.wolfdog.org/forum/showthr...lendarz&page=3
Owszem mialam swoje uwagi (nie pretensje) przy ich tworzeniu, dalam kilka rad, jak i inni na forum. Zrobilam layout'y - tak jak Ty i jefta. Ludzie na forum wybrali ostateczny wzor i tyle. Wiec nie bardzo rozumiem do czego znowu pijesz? Ze znowu smialam sie czepiac i standardowo wg Ciebie nic nie robic?
Przykro mi, ale nigdy nie bedziesz mnie lubil, a ja zawsze bede ta zla czepialska. Czemu? Pisze to co mysle - nie krece i nie zmieniam swojego zdania, tak zeby wszyscy mnie lubili. Ty z kolei nie potrafisz na spokojnie przyjac krytyki, tylko odbierasz ja jako atak przeciwko sobie. W ten sposob nie da sie dogadac.
Wiecej juz nie mam zamiaru Tobie w niczym pomagac, bo jak widac i tak za chwile bedzie, ze nic nie robie i tylko gadam.
Faktycznie zaczyna sie robic tak jakos matrixowo...
|
Jeśli chodzi o kalendarze to wyjaśnie Ci bo może juz nie pamiętasz.
Miałas do mnie pretensje, że zostały zamieszczone najgorsze Twoje zdjęcia i najlepsze odrzuciłem. Wyskoczyłas do mnie o to z wielkimi pretensjami. Poprosiłem Cię wtedy o wyjasnienie o jakie zdjecia Ci chodzi. No i faktycznie chodziło Ci o ładne zdjęcia ale o te co mi ich nie wysłałaś. Ja zupełnie inne zdjecia dostałem od Ciebie.
Więc nie wiem z kim jest tutaj coś nie tak.
Jeśli to Cie bawi i robisz to celowo to sobie daj na wstrzymanie.