![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#201 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Niestety i Klub i ZKwP mogą .
![]() |
#202 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Obserwuję sobie w jakim to wszystko kierunku idzie i dochodzę do wniosku że jednak konkurencja jest potrzebna ba nawet wskazana taki mały wyścig zbrojeń . Od momentu pojawienia się KAW nagle zagotowało się na łączach .Ciekawe tylko czy na forumowch przepychankach(czarny i biały pijar) się zakończy czy ruszy się coś więcej. Ile klubów by nie powstało zawsze będzie +1
![]()
![]() |
#203 |
Senior Member
|
![]()
Morandir,
" Pare slow, ktore wylaniaja sie z tego co piszesz: - istnieja 2 glowne linie wilczakow: Czeska i Slowacka, - "promujesz" Slowacka jako wlasciwa, zarzucajac Czeskiej wszystko co zle i wrzucajac do jednego worka osoby z nia kojarzone. Pytanie czy sami Czesi i Slowacy tak to widza ![]() Samozřejmě, že NE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Senior Member
|
![]()
Tak się zastanawiam...
Sytuacja w zasadzie jest patowa /i przepychanki trwają, a Ci którzy mieli wątpliwości, mają jeszcze większe/. Tu Margo, tam Ela Wojtko. Ja chciałabym, aby np. za pośrednictwem Khana /nie znam Khana, ale chyba -jak czytam- jest w dobrych relacjach z J.W./ druga opcja powiedziała o co im "kaman" z tym klubem. Tzn., ja wiem, że właśnie trwa walka o "rząd dusz" /chociażby Ci nieaktywni członkowie ZKwP/ i "ważność" w rasie /forsowanie swojej opcji/. Margo jest czytelna -nawet ja, Puchatek, wiem, o co chodzi /i jestem "za", bo na tej drodze bardziej widzę dbałość o rasę i ten wzorzec u wilczaka bardziej mi odpowiada/. Ale tych "dziwnych dróżek" Eli, ni w ząb.... Jeszcze fakt, że stoi z Nią G.S.*, nadaje sprawie "upiornego" charakteru /to moje osobiste zdanie wyrobione na podstawie osobistych doświadczeń/. Ale może warto zaproponować konfrontację: przecież, kim kierują uczciwe zamiary, nie ma nic do ukrycia i potrafi walczyć o swoje racje... i jest szansa na rozwianie wątpliwości u stojących na rozdrożu... ... Wiem, że dla poniektórych moje słowa sprawiają wrażenie "misiowej" naiwności, ale kto spojrzy troszkę dalej będzie wiedział o co mi chodziło... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
A co moze mi wlasciciełowi narzucic ZKwP i klub? Skladki musze placic jesli chce do ktoregos nalezec reszta juz tylko dla hodowcow i wl. repow. A jakie sa realne szanse wywalczenia przez klub na ZK czegos poza HD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Member
|
![]()
A ja zapytam czy w ogóle "wywalczenie" HD jest w zasiegu takiego klubu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Junior Member
|
![]()
Może zadam troszkę nierozgarnięte pytanie, ale już się gubię...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Nie ma klubu wilczaka. Nalezymy do klubu pasterskich niepolskich. Kiedy? Jak zbierze sie 100 chetnych czlonkow. Gdziesz w temacie jest link do deklaracji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Junior Member
|
![]()
Jefta zapomniała napisać, że w tej chwili sytuacja wygląda tak, że do utworzenia klubu dążą dwa, zwalczające się nawzajem i wykłócające się bez przerwy obozy. Każdy z nich ma własną deklarację. Jeden jest tu: wilczaki.eu, a drugi tu: czw.pl. Przyjemnej lektury.
![]() |
#211 |
Junior Member
|
![]()
A nie można byłoby jakoś połączyć sił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Junior Member
|
![]()
Byłam na stronie czw.pl i wilczaki.eu jakoś nie widać "wojny" pomiędzy nimi... I zauważyłam, że na tej pierwszej stronie nikt od dość dawna nie pisał... Może to zawieszenie broni i szansa dla tych drugich na zabranie się do roboty...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
VIP Member
|
![]()
A biorąc pod uwagę, że (jak wspomniała Jefta) mamy klub pasterskich niepolskich, jaki jest wg. Ciebie cel powstania odrębnego klubu?
Doceniam ambicje i zapał, chcę poznać motywy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Junior Member
|
![]()
Chyba dla samego faktu istnienia i trochę z zazdrości
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Member
|
![]()
Czy ktoś z GI będzie na wystawach w Bydgoszczy i Rzeszowie?
Może pozbierajcie deklaracje, zapowiadają się spore stawki z dużą ilością nowych właścicieli. A ja mam do pogadania z kimś z GI osobiście nt. klubu. Względnie na priv/gg/telefon. Ale chcę wiedzieć z kim mam się kontaktować? Kto deklaracje fizycznie zbiera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja bede na nocnej. Od tygodnia juz czekaja swiezutkie i pachnace wydrukowane deklaracje. Niestety nie dojade na poranna wystawe, wiec jesli bedzie tam ktos , kto nie pojawi sie na nocnej a chce podpisac deklaracje - to byloby milo, gdyby ja wydrukowal, podpisal i przywiozl ze soba, a potem przekazal komus kto przekaze z kolei mi. Chyba, ze ktos moglby wydrukowac kilka sztuk i zebrac podpisy na porannej wystawie?
Nie wiem kto bedzie w Rzeszowie, ale moze znajdzie sie ktos kto mogly wydrukowac troche deklaracji i zabrac ze soba, pozbierac podpisy i mi pozniej odeslac. Ktos chetny?
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 06-02-2012 at 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Member
|
![]()
Ja będę na rannej i nocnej towarzysko, więc mogę pozbierać deklaracje rano i przekazać Ci wieczorem.
Psa nie wystawiam, więc będę miała czas na zbieranie deklaracji i ew. porozmawianie o klubie (jakby ktoś miał pytania). Poznacie mnie po psie w obroży w kwiatki i z głupim wyrazem pyska. Trochę przypomina wilka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Senior Member
|
![]()
Rybka - pomogę Ci - tez będę na jednej i drugiej wystawie - bez psa - tylko z aparatem. Wydrukować deklaracje - czy ty to zrobisz???
![]() |
|
|