![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Szukam wlasciciela dla poltorarocznego psa. Ale pies moze mieszkac tylko w kojcu i w takim zeby nie mogl nic wymisliec.....
kto chce???? Last edited by wolfin; 18-02-2008 at 13:56. Reason: :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
lepiej napisz co on takiego zrobił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
tego psa z mina kretyna?
nie dzieki, mam swoj egzemplarz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nie wierze szybkiego lopeza ???????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Wziełabym, piękny pies.....tylko szkoda, że Varg to nie suczka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
no co cala hystorja
![]() poniewas jestem bez domu (t.z. sama nie wiem gdzie bede jutro) stalo sie tak ze z Poznej jiechalam do Torunia na wystawe. okolo 20 km do Torunia zrobilam przerwe i wypuszczilam psy. najpierw Gierke, potem Harke....i.....tu bylo jaja .... Gierek pomyslal ze samemu bedzie mial wieciej miesta na spanie, zrobil lapa "czach" i...mami zamkniete moje nowe auto...z kluciami w srodku... tego final- 3 godziny hodzienia w kolko, pomoc polakow (dziekuje facetom) i nareszcze...mam otwarte auto z Gierka ktory macha ogonkem, bo juz jest wyspany i chce na siku... no... wiem ze on jest turbo, dla tego moglam tylko piekne usmiechna cie do psa i pojiechac dalej posle podziekowanie polakom za pomoc ![]() to kto chce jego? ![]() ale mysle ze nie oddam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A czemu Wam to tak długo zajęło? Foras gdy zamknął się w samochodzie z kluczami w środku ![]() ![]() Jeśli potrzebujesz przyślij Girkę na szkolenie w otwieraniu samochodu do nas, nie będziesz potrzebowała pomocy i szarpala nerwów przez kolejne godziny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Szczeniaczkowi, czyli Jezebeth wystarczyło raz zobaczyć jak zapala się światło na klatce schodowej.... na drugi dzień, gdy zgasło w trakcie wchodzenia po schodach, zrobiła dwa susy po ciemku w kierunku diody i bezbłędnie klapnęła łapą w wyłącznik...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Brawo chłopaki
![]() Ja mogę szkolić u siebie a raczej u Ereshki z otwierania lodówki i wyciągania o dziwo nie kiełbaski ale słoiczków. Lodówka teraz nie ma już żadnych rączek bo poodkrecałam aby małpka sobie nie poradziła więc wsadzała nos z boku lodówki i otwierała ale już przysunęliśmy lodówkę boczkiem do ściany i nosek się nie mieści. Maxa pierwszy kojec może służyć za ostrzeżenie przed wilczakiem tak go zdewastował, łącznie z wygryzieniem dziurki swoich rozmiarów w drewutni z którą kojec sąsiadował a następnie w ścianie drewutni aby z niej wyjść (z jednej strony eternit z drugiej gruba deska). Człowiek który przyjechał zrobić nowy kojec na zamówienie jak mu zaczęłam mówić jakie wymagania kojec ma spełniać (łącznie z fundamentem 60 cm w głąb ziemi) zrobił duże oczy ![]() Daiva i tak go nie oddasz. ![]() ![]() ![]() Coś jest dziwnego w tych psach. Im większy wilczak jest łobuz, im bardziej daje się nam we znaki swoimi pomysłami, tym bardziej go kochamy ![]() Kiedyś Margo opowiedziała mi historię swoich burych robiących wypady na wieś podczas ich nieobecności a po powrocie udających aniołeczków ![]() Na wilczaki nie ma rady ![]() Pozdrawiam Bożena
![]() |
#10 |
Licho nie śpi...
|
![]()
wolfin Ty się ciesz, że on jak się zatrzasnął to spać poszedł, a nie zaczął np centymetr po centymetrze obdzierać Ci fotela z tapicerki, albo obgryzać kierownicę... więc grzeczny z niego pies
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
No proszę, pomysłowy draniu jest. A do Torunia dotarliście?
Aneta, z tym niszczeniem samochodów to chyba ktoś ściemniał, bo Ishtar i Wilk zostawione, co prawda nie na jakiś strasznie długi czas nie niszczą samochodu tylko obserwują okolice lub idą lulu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
Tak w ogóle gratuluję przyszłemu tatusiowi.. Jej jak to czas szybko leci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Distinguished Member
|
![]()
Ktoś ściemniał?!!! Nie chciałaś widzieć Aga, jak w samochodzie mojego taty wyglądała kiedyś tapicerka udająca firankę i pasy tak posiatkowane, jakby ktoś to zrobił maszynką..........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hammar włącza sobie światło na schodach u nas w mieszkaniu,ale to jest pikuś. Gorsze jest to, że otwiera sobie wszelkie drzwi-do sypialni przekluczamy(co i tak nie zawsze skutkuje),te wejściowe do mieszkania na patent bo inaczej jak któreś z nas wychodzi to on też chce-raz Wojtek leciał na boso na sam parter(dobrze,że tam było zamknięte) a potem wciągał na siłę ponad 30kg-jak wróciłam miał taką zadychę...Wojtek oczywiście. Otwierania drzwi akurat nauczył się od naszej kocicy-pasują do siebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|