![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jesli Ty nie wykazujesz dobrej woli to co ma na to powiedzieć cała reszta. To raczej sama powinnaś się głęboko zastanowić nat tym co chcesz osiągnąć. Wyjaśniam wszystkim dokładnie i jasno. To ja organizuje takie spotkanie, to ja dokonałem takiego , a nie innego wyboru i to ja mam prawo decydować kto na tym zebraniu będzie, a kogo na nim nie bedzie. Na zebranie zostały zaproszone następujące osoby , Ela Wojtko, Ewa Bednarska, Daniel Ziemnicki, Magdalena Kuder, Małgorzata Peron, Małgorzata Zygardowicz. Wszystkie te osoby przyjeły takie zaproszenie z radoscią i pełną akceptacją na taką inicjatywę. Nie widzę, zadnego powodu dla którego miałbym się komu kolwiek tłumaczyć z mojego postępowania, a zwłąszcza Agnieszce, Joannie, kolejnej Agnieszce , czy komus innemu. Jeśli ktoś wyraża taką wolę to ma zupełnie wolną ręke i moze sobie zorganizować własne spotkanie i zaprosić sobie na nie kogo tylko chce. Jednak przez najbliższe kilka lat nikt z was nie zrobił nic. Powinniście wszyscy to uszanować i dać sobie spokój, ze włąśnie takie osoby jakie zaprosiłem wyraziły wspólną chęć rozmowy . Tyle , albo aż tyle mam do powiedzenia w tym temacie. |
|
![]() |
![]() |
|
|