![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Słyszałam też opinie innej Pani, której pies został zdyskwalifikowany za "za małe jądra", a na poprzedniej wystawie inny jej pies dostał też dyskwalkę, ze "za duże jądra" (a ponoć wystarczy, że są dwa w worku...). Ja tam się nie znam, wiem tylko, że wszystkie wady jakie wypisał Grzesiek nie dotyczyły Czambora tylko były zlepką wad bądź nie wad psów startujących na tej wystawie pod okiem tej sędziny. I żeby było jasne- nie krytykuję sędziny- nie mam do takich opini ani doświadczenia ani prawa, tylko prostuję to co napisał Grzesiek. Ps. Mam nadzieję, że mi się nie oberwie zaraz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Z wadami jest tak, ze niektore psy rzeczywiscie je maja... ![]() ![]() PS. Co do jaderek... Dwa musza byc. Ale tez np. cecha wilczakow jest to, ze ich jaderka w porownaniu do wielu innych ras sa zwyczajnie male (aby nie przeszkadzaly ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Reasumując to na poważnie : Bardzo mnie ciekawi kto i kiedy zrobił pomiary jąder u samców i wyznaczył granice typu ich wielkości. W jakim wzorcu jest to napisane aby było mało typowe. Ciekawy jestem jak sędzia na ringu ocenia wielkośc jąder. Czy na pojemnosć swojej dłoni czy ma jakiś specjalny magiczny cosik. Bo z tego co wiem to jądra jedno, a worek mosznowy to drugie. ( czyt. Długość penisa nie jest zależna od wielkości jąder. ) Więc zastanawiam się czy to chodzi o jądra czy o wielkość worka mosznowego. Takie dywagacje laika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Ojejku, dobrze, że hm... suki pod tym względem nie są tak dokładnie sprawdzane, bo to by były dopiero smakowite dyskusje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, nie mogłam się powstrzymać. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Niestety Astarte też nie ma lekkiego życia na wystawach. Przed ringiem głównym też została zaatakowana dlatego, że grzecznie leżała. Pies sie zaczoł rzucać w jej kierunku. Inni wystawcy zwrócili Pani uwagę aby odeszła z tym agresywnym psem i Pani skwitowała to słowami " on nie jest agresywny ale kiedyś ugryzł go Haski i on sobie to zapamiętał. "
Wczoraj to faktycznie było polowanie na Magdy suczysko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gratulacje dla Wszystkich, szczególne dla zwycięzców i Astarte, powaliło
![]() ![]() Mam nadzieje, ze zobaczę to na żywo. ![]() Nas niestety nie było.. bo niestety mój organizm nie wytrzymał ostatniego tępa, tych tysięcy km i nieprzespanych nocy....., a później to już słodkie lenistwo wzięło górę,a dalej to wiadomo, trzeba się było wziąć za przygotowania do ślubu ![]() Do zobaczyska w Łodzi, oby ![]() ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 14-09-2009 at 13:47. Reason: literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilkokłak
|
![]()
Dla tych którzy chcieliby zerknąć na zdjęcia Jacka, podaję link.
![]() http://picasaweb.google.com/grindylo...eat=directlink |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |