![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
wow ! opera ?wróć do szeregu? pogróżki paluszkiem? ![]() fora mają to do siebie iż z głównego tematu w pewnym momencie zaczyna sia gatka szmatka o .......kosmosie ( nie mówiąc o niczym ) nie tylko to . a czy doświadczonym ? wilczakowcem? nie wiem ciężko powiedzieć . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No cóż.... to ja -ze swojej strony- serdecznie już panu dziękuję za rozmowę. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
no to zostało mi zamknąć drzwi .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ngi dhla
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Netah, mam wrażenie, że na forum zostały osoby, która potrafią ugryźć się w język i prowadzić kulturalną dyskusję. Awantury przeniosły się na fb
![]() Bura, zgadzam się z Tobą co do fejsbukowej zagłady rasy, edukowania nowych i szukania hodowli w przyszłości. Więcej już nie będę przytakiwać bo nam Paweł posty połączy ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A tak w ogóle - Bura, pokazałabyś Ozziego!!! otóż to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ngi dhla
|
![]() Quote:
Jakież to szczęście, że fejs dalekim jest jeźdźcem, a kręte jego ścieżki wciąż nie przecięły nietrwałego tropu mojej lewej stopy.
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]()
A teraz dla obserwatorów krótka prezentacja "strzału" starej wymierzonego średniakowi. Dodać trzeba, że stara lubi średniego i dlatego stosuje tylko ustawienie a nie łomot.....
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() (*) -piękny temacik mógłbyś pokontynuować: samiec wilkora a małe dziecko. ![]() ![]() ..... Zdecydowanie bardziej wolę, gdy "jedziesz" gwarą niż próbujesz udźwignąć styl Szekspira...... ![]() ![]() ![]() ..... "A słowo ciałem się stało" ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 15-03-2015 at 10:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |