![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
no wlasnie o ruchu sobie ostatnio myslalam... Moj pies jest, jaki jest, kazdy widzi jego wady (moze jakies zalety tez
![]() i tak jak bezapelacyjnie moge sie zgodzic z argumentem dotyczacym futra, to text dotyczacy ruchu... hmm, jakos mnie nie przekonuje. Nie jestem znawca rasy, ale uwazam, ze jedną z nielicznych zalet mojego psa jest wlasnie lekki, "plynacy" ruch, wiec uzywanie tego jako argumentu przy wygranej Cxxx jest naduzyciem, tym bardziej, ze ja w arkuszu ocen nic takiego nie zauwazylam, zeby ruch mojego psa byl gorszy/lepszy... Chrzanie to oczywiscie, mi splendory wisza, moj pies jest DLA MNIE "the best" bez wzgledu na dlugosc uszu i ogona, bez wzgledu na jakosc i kolor siersci, kolor oka, brak/lub wystepowanie zmarszczek na czole, indeksy i takie tam inne... Nie zamierzam na nim hodowac, wiec mi to wisi - natomiast przy tej okazji mam wielkie zdziwienie dotyczace slepoty? niewyedukowania? sedziow. I uwazam, ze jednak szkoda mojej kasy na takie przedstawienia, moze ją lepiej wydac na bezdomne zwierzeta albo lepsza karme dla moich wlasnych kotów i psa. amen PS. nie znam Margo, ale po zdjeciach widze, ze i Eligo, i tzw Smrodziach vel Urobach, jak i znany mi Banner o niebo przerastają pewne inne psy, mojego rowniez ![]() ja bym sobie tylko zyczyla, zeby rasa sie nie zdegenerowala tak, jak owczarki niemieckie... |
![]() |
![]() |
|
|